If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Знам че концерта ще е на 23 август ако не се лъжа в Каварна, билетите най-вероятно ще ги пуснат около 20-на дни преди концерта, но не съм сигурен. Билетите до колкото знам се продават в по-големите градове плюс Каварна. Това е с което мога да ти помогна.
Къде и да одиш, къде и да шеташ, не се срами, не се плаши българин да си.
Никой не е по-сляп от този, който не иска да вижда.
Войната е много сладко нещо за тези, които не са я виждали.
Oпределено няма да е без пари концерта .Днес гледах реклама по 1 или 2-ра програма ,че билети ще има еди къде си и на бензиностанцийте на "Петрол" .Така че ще слушаме "Комбат" за няколко лева повече .Аз съм от Балчик и нямам транспортни разходи ,така 4е който има да му мисли .
Ще се радвам да се запозная с руски фенофе ,че американските и евреиските ми омръзнаха до смърт .(не съм от Хизбула
Билети за концерта може да се купят от НДК,Еventim.bg и мрежата на www.ticketstream.bg
Единствено чрез Ticketstream Bulgaria в продажба са и Електронни билети (e-tickets), които могат да се закупят с дебитна или кредитна карта и да се разпечатат на домашния Ви принтер.
В България групата ще гостува в състав:
Николай Вячеславович Расторгуев – вокали
Алексей Борисович Тарасов – вокали
Александр Алексеевич Ерохин – барабани
Виталий Феоктистович – клавишни
Павел Анатольевич Усанов – китара
Алексей Владимирович Хохлов – китара
Юрий Петрович Рыманов – китара
Comment