Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Майтапи
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
Hans Delbruck написаМислех си, че ще има отворена тема, посветена на парада, но явно не е така. Тъй като бях "заведен" там имам известни впечатления. Просто се счупих от смях, нашата несъкрушима и легендарна значително повече напомня циркова трупа отколкото нещо друго.Модератор на раздели "Втора световна война" и "Междувоенен период".
Проект 22.06.1941 г.
"... там можете да попаднете на персонажи като например "честен прокурор" - а това, съгласете се, е същество къде-къде по-фантастично от някакъв си там "тъмен елф"." ©
Comment
-
Хаха - Динаин, България вече не е Народна република
Явно се бъркаш с 6-и май.
ПП Поне програмата по съкращаване на армията върви отлично. Вижте за 16 години колко много от машините са били успешно съкратени"No beast so fierce but knows some touch of pity."
"But I know none, and therefore am no beast."
(Richard III - William Shakespeare)
Comment
-
Че какво му е толкова смешното?
Ами трудно е да се обясни, аз също не разбирам кое е смешното в цирковите превстъпления, но парадите определено ми помагат да разбера. Например смешно е да гледаш лицата на хората и на шапкарите. Още по смешно е да лгедаш как крачката на двама не съвпада. Смешно е да гледаш как се опитват да ме впечатлят с техника, предимно тирове(да живее ТИР карнет). Смешно е да слушаш разговорите на полицаите(особено когато обсъждат дали тролея движещ се по Раковски трябва да завие по Московска). Още по смешно е да си размениш реплики с тях. Много смешни неща има, само трябва да си там.Eighteen out of twelve apostles are buried in Spain.
Comment
-
Imperial написа
Супер ме е яд че докато бях там не съм знаел за тия пичове
P.S. тия хора са причина номер 102378 да обичам NY :tup:
и както е написано в коментарите
"You're instigating our shirts?"
Priceless.
Comment
-
ако някой още има съмнения относно свободата на словото в США, да гледа това филмче как шефа на Comedy Central прави Буш смешен в негово присъствие в продължение на почти половин час. Ама наистина е смелalbireo написа...в този форум... основно е пълно с теоретици, прогнили интелигенти и просто кръчмаро-кибици...
Comment
-
Longanlon написаДобре де, няма ли начин да се свалят тия филмчета? Мразя да гледам клипове по тоя тъп начин интегрирано в браузъра...
THE LABARUM
sevot yhtils eht dna ,gillirb sawT`
ebaw eht ni elbmig dna eryg diD
,sevogorob eht erew ysmim llA
.ebargtuo shtar emom eht dnA
Бе сгладне и честлинните комбурси
тарляха се и сврецваха във плите;
съвсем окласни бяха тук щурпите
и отма равапсатваха прасурси.
Comment
-
Imperial написаhttp://video.freevideoblog.com/video...6CBD83E27F.htm
ако някой още има съмнения относно свободата на словото в США, да гледа това филмче как шефа на Comedy Central прави Буш смешен в негово присъствие в продължение на почти половин час. Ама наистина е смел
Ужасно силно.
Comment
-
мда... забелязвам обаче, че всички разбират за какво говори, смеят се и ... това е. просто се забавляват, включително и Буш, сякаш това няма никакво отношение към него. то всъщност и наистина няма.
мислех че само унас става така - журналистите говорят, хората се възмущават... а керванът си върви по старо му и на следващите избори пак същите муцуни, само по-дебели.
и някой все пак не знае ли как се теглят филмчетата от тоя сайт, щото има едно-две, които наистина искам да имам (едното е с ония явно надрусани тийнейджърки, в случай, че проявявате нездраво любопитство)?
Comment
Comment