Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Майтапи
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
Imperial написаЧовека не иска да се похвали, а да опипа почвата дали ще може в последствие да даде воля на пронацистките си страсти.
Хехе, прав си. Ама той би трябвало да знае, че няма да може, но пък е инатлив и опитва...което е наистина забавно. Малко повече дори от Химлер - а там каква мощ само, какъв атлетизъм, какво истинско въплъщение на арийски идеали лъха от тая снимка !
това е ясно.
ако възникнат обструкции ще избърша жезъла от прахта и ще му променя сексуалната ориентация. всичко ще бъде окей. или огей. не знам.
Жан Мари льо Пен.
Comment
-
Бързо свърши тоя път. Тю.
Мерси. Не може да се каже, че се интересувам активно, но иначе обичам карикатури. Имам едно томче с ВСВ карикатури, съвсем забравих че бях обещал да сканирамalbireo написа...в този форум... основно е пълно с теоретици, прогнили интелигенти и просто кръчмаро-кибици...
Comment
-
Като видях постнатите карикатури се сетих, че съм я разглеждал тая книга - издание е някъде 1978-1982 г. Много са яки карикатурите там. Имам си една любима - стопаните и техните кучета. Ама в Нет-а май няма много, поне Гугъла не знае много.Пишут нам много.... Погубит нас всеобщая грамотность.
Неизвестен руски адмирал
Comment
-
Това е сайт на един пич, който се хванал на бас с приятелката си, че сайта му ще го посетят 1 000 000 души.В замяна на това, ако сайта наистина бъде посетен от толкова хора, приятелката е обещала да излезе чисто гола на терена на финалният мач.
Дайте да помогнем на пича!То исторически филми в България не се правят, щото няма продуктово позициониране - Симеон Цветков 2012г.
Comment
Comment