Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Простотии в жълтата преса

Collapse
X

• Filter
  • Време
  • Show
new posts

Простотии в жълтата преса

От време на време купувам жълта преса/заради седмичната програма на телевизиите/ и вътре съм прочел безумни неща :aaa: /като това за слоновете в космоса/.Ето едно малоумие което съм прочел там. :sm186:
    Всички сте чували за първото стъпване на луната,ама незнаете какво са открили там. :mike:
    Ти остави че са открили извънземни :tup: /то щеше да е странно ако не ги бяха открили/ ,остави че са осъществили с тях контакт :rock: .
    По интересно е какво още са намерили.
    Намерили са значи германска подводница от всв :sub: ,освен това видели малко над лунната повърхност да лети самолет ме-109/пак от всв/ :sfighter:
    По интересното е че са намерили каменна плоча със старобългарски руни :sm100: освен това имало и билингвична плоча написани на непознат език :twisted: ,вероятно тоя на извънземните.Сега той се разчитал за да се осъществи контакт с извънземните. :nworthy: :sm100: Това естествено показвало че древните българи още навремето са осъществили контакт с извънземните. :sm252:
    ДО МОДЕРАТОРИТЕ НАИСТИНА Е ВРЕМЕ ДА СЕ ОТКРИЕ ТЕМА ЗА ПРОЧЕТЕНИ МАЛОУМИЯ.
    П.П.
    много ми бе интересно да прочета че рицърите на турнирите са се сражавали с пласмасови оръжия и брони
    www.bgnauka.com/forum ТУК Е ИСТИНАТА!!!

"...защото езикът на селянина му е даден, не за да плещи, а за да лиже ботуша на господаря...и ако той не лиже този ботуш, който трябва, този език следва да бъде изтръгнат....

Ами не виждам нищо странно - тя именно затова си е "жълта" преса. Не очаквай да намираш там друго, освен глупости (т.е., каквото един среден журналист може да измисли за да запълни свободното пространство на страницата) и ще си спестиш изненадата/разочарованието. Ако ги купуваш само заради програмата на телевизията, то спокойно можеш да изхвърляш останалото . Хем ще спестиш и възпроизвеждането на упоменатите глупости на форума.
    По мое мнение така можеш да решиш този проблем .
    Last edited by gollum; 09-03-2006, 12:10.

Comment

Йок, не говори за изхвъляне на жълтата преса,знаеш ли как хубаво си паля печката с нея .
      Отделно с нея няма нужда да купувам вестници с вицове. :sm113:
      Може обаче да се посмеем заедно на тия простотии.
      www.bgnauka.com/forum ТУК Е ИСТИНАТА!!!

"...защото езикът на селянина му е даден, не за да плещи, а за да лиже ботуша на господаря...и ако той не лиже този ботуш, който трябва, този език следва да бъде изтръгнат....

Comment

Жълтата преса е добър обект за квалификация по психиатрия.
        А когато тя и политиката се омешат, става общественоопасна.

Затова, като прочетете във вестника (бил той жълт или не), че вали, погледнете през прозореца

Comment

P

Abe gledaite samo datata!!!!!!Tya e verna ponyakoga!!!!!!

Comment

Не винаги Например, гледаш датата и пише, че снощи се провел концерт при бурен успех (май беше на "Циганските крале" )
            Само дето концертът се оказва после, че се бил отложил заради дъжда на предната дата, но не и според версията на вестника.

Comment

Еми според мен случаят тука не е журналистически, а медицински....

THE LABARUM

sevot yhtils eht dna ,gillirb sawT`
              ebaw eht ni elbmig dna eryg diD
              ,sevogorob eht erew ysmim llA
              .ebargtuo shtar emom eht dnA

Бе сгладне и честлинните комбурси
              тарляха се и сврецваха във плите;
              съвсем окласни бяха тук щурпите
              и отма равапсатваха прасурси.

Comment

byzantiner каза
                Еми според мен случаят тука не е журналистически, а медицински....
                интересно ми е обаче кои има нужда от медицинска намеса :тези които печатат жълтите весници или тези които ги четат и им вярват ???
                No job
                No money
                No girl
                No problem

Comment

Ами определено вторите , е има и някои от тях дето си ги четат клюките за кеф, защото са им забавни - не че им вярват.
                  Иначе жълтата преса се продава като топъл хляб и авторите й са доста добри предприемачи - не им пука и че се скъсаха да ги съдят и заплашват - въпреки всичко дейността си продължава.
                  (\_/)
                  (°_°)
                  (> <) <- This is Bunny. Copy Bunny into your signature to help him on his way to world domination.

Comment

Working...
                  X