Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Честита Баба Марта!

Collapse
X

• Filter
  • Време
  • Show
new posts

Честита Баба Марта!

Ето от баба ви Марта няколко мартенички - на когото каквото душата му сака:

Първа мартеничка - течна:

Втора хард-мартеничка:

Трета софт-мартеничка:

Четвърта - романтико-екологична мартеничка:

Пета - традиционна мартеница:

Ех, от кога я чакаме тази тема, защо се забави толкова?
    И тъй като съм най-бърз си заплювам традиционната мартеница(най подхожда на възрастта ми) и запазвам софт-мартеничката за Грей.
    Eighteen out of twelve apostles are buried in Spain.

Comment

Ееееей, какво е това запазване, привилегии ли, какво?!
      Грей да има да взема, аз си я заплювам софт-мартеничката (да не се обижда момичето).
      "No beast so fierce but knows some touch of pity."
      "But I know none, and therefore am no beast."

(Richard III - William Shakespeare)

Comment

Браво, браво много си щедър. Айде ще взема само първите три, за да има и за другите Аз пък си заплювам втората, така че ще се наложи да се съобразите с моето разпределение :twisted:
        (\_/)
        (°_°)
        (> <) <- This is Bunny. Copy Bunny into your signature to help him on his way to world domination.

Comment

Хм, Уарлорд най-правилния избор направи - словото е силно, но е още по-силно подкрепено от пищов зад него

ПС. Пък не разбрах какво имате против софт-мартеничката?! Против това, че тя си е за мене де....
          XV mile the sea brode is
          From Turkey to the Ile of Rodez...

Comment

Сори, Грей. Кой преварил, той заварил

Обаче нали съм великодушен, няма да те оставя на сухо:
            Attached Files
            "No beast so fierce but knows some touch of pity."
            "But I know none, and therefore am no beast."

(Richard III - William Shakespeare)

Comment

Ааа, не ги ща тия, аз си имам една, тя ми стига (и не е оная първата, спокойно - нея великодушно ти я предоставям Е, то щото моята е по-убавка де... )
              XV mile the sea brode is
              From Turkey to the Ile of Rodez...

Comment

Трябва ли да упражнявам властта си за да наложа справедливост? По Коледа се наложи на един досаден старец да му сложим бан, трябва ли историята да се повтаря?
                Обявявам както следва и без право на обжалване:
                1. Традиционна мартеница за Ханс защото друг не я иска, а трябва да я джиросаме някому.
                2. Софт-мартеничка за Грей защото има повече власт от нас и така и така ще си я вземе ако не го послушаме.
                3. Хард-мартеничка се дава на Динайн, че да има с какво да си играе.
                4. За Хана имаме специален подарък(виж приложението).
                А мартеничката ще дойде от Кристо, който ще извърши опаковане в червено и бяло.
                5. Романтико-екологична мартеничка отива при Warlord, че ни се струва най-подходящ.
                6. Течната мартеница се запазва за Нас.
                7. По искане на Баба Марта бе извършено детайлно проучване на източниците и никъде не бе срещнат дори намек за това, че на Галахад се полага мартеница. Във връзка с това трябва да информирам, че и последният ще е единственият потребител, който ще се размине с мартеница от Баба Марта.
                Attached Files
                Last edited by модератор; 01-03-2006, 22:35.
                Форумен Правилник

Comment

модератор написа
                  4. За Хана имаме специален подарък(виж приложението).
                  А мартеничката ще дойде от Кристо, който ще извърши опаковане в червено и бяло.
                  Йеее, какъв красив замък :nut: :nworthy: Точно пасва на тъмната ми средновековно-готическа душевност
                  Благодаря :nworthy:

Ана тази софт-мартеница се чудя какво й се натискате, с това усукано като връзка на мартеница бельо :nut: То аз ще се затрудня да й развържа всички врътки, пък камо ли вие с грубите си ръце

Comment

Спокойно, деца, вие не знаете ли, че дедо ви Ханщайн и баба ви Марта никого няма да оставят на сухо без мартеница :nod:
                    Това бяха само мостри за избиране, има по много от всички видове. Има и избор: течната мартеница я има във варианти водка с коняк или джин с уиски, хард мартеницата ще стигне за цялата Традиция, че и ще остане, софт мартеницата е с най-богат избор: има по-тънички софт-мартенички, има и по-закръглени, има блондинка софт-мартеничка (за Манщайн и за други, които я пожелаят), брюнетки и специална оферта на софт-мартенички на квадрат - червенокоси.

Comment

Призовавам потребителя фон Ханщайн да се въздържа от популизам. Изпълнението на тези обещайния ще бъде следено, а неизпълнението в срокове санкционирано.
                      Форумен Правилник

Comment

Аз пък не го признавам тоя празник и него чествам(за мен той просто е една глупост с конци....) затова няма да се бутам за нито едно от мартениците....

Между другото Честит рожден ден на Хана - знам, че е не много коректно, ама сигурно не е много приятно да си празнуваш рождения ден само в година, когато има дата 29-ти февруари.....така че въпреки всичко желая ти всичко най-хубаво :tup:

:rock: :rock: :rock: :rock: :jazzband: :jazzband: :jazzband: :jazzband: :drums: :drums: :drink: :drink: :trink39: :7_2_103v: op: :tup: :tup: :tup:

THE LABARUM

sevot yhtils eht dna ,gillirb sawT`
                        ebaw eht ni elbmig dna eryg diD
                        ,sevogorob eht erew ysmim llA
                        .ebargtuo shtar emom eht dnA

Бе сгладне и честлинните комбурси
                        тарляха се и сврецваха във плите;
                        съвсем окласни бяха тук щурпите
                        и отма равапсатваха прасурси.

Comment

byzantiner написа
                          Между другото Честит рожден ден на Хана - знам, че е не много коректно, ама сигурно не е много приятно да си празнуваш рождения ден само в година, когато има дата 29-ти февруари.....така че въпреки всичко желая ти всичко най-хубаво :tup:
                          Благодаря, благодаря
                          Поздравления приемам всякакви и винаги, дори и в други дни в годината. Пък какво, нелоша дата: хем си различен и особен, хем остаряваш мнооооого по-бавно

Comment

Хана написа
                            ......хем остаряваш мнооооого по-бавно
                            Е, виж за това си доста по-облагодетелствана от всички нас

THE LABARUM

sevot yhtils eht dna ,gillirb sawT`
                            ebaw eht ni elbmig dna eryg diD
                            ,sevogorob eht erew ysmim llA
                            .ebargtuo shtar emom eht dnA

Бе сгладне и честлинните комбурси
                            тарляха се и сврецваха във плите;
                            съвсем окласни бяха тук щурпите
                            и отма равапсатваха прасурси.

Comment

Портал за периода на бременността, раждането и отглеждането на бебето и малкото дете. Съвети за родителите. Полезна информация за майката и жената.
                              Ако мислиш за 1 година напред, посей ориз, ако мислиш за 10 години напред, засади дърво, а ако мислиш за 100 години напред - образовай населението!!!

Comment

Working...
                              X