Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Селата в България

Collapse
X

• Filter
  • Време
  • Show
new posts

Селата в България

Това е сайт за селата в България.
    Базата с данни е непълна, но дизайнът му е хубав.
    Можете да допълните данните за собственото си село...
    Има и форум...

Ако Конан Варваринът можеше да го разгледа, вероятно, би сменил прякора си от Konan the Barbarian на Konan the Agrarian.
    Ако мислиш за 1 година напред, посей ориз, ако мислиш за 10 години напред, засади дърво, а ако мислиш за 100 години напред - образовай населението!!!

ISTORIK написа
    ...Можете да допълните данните за собственото си село...
    В селото, в което живея, е построен ХАЛ-9000 - ако се вярва на Артър Кларк ("Една одисея в 2001").

Никто не обнимет необъятного! - Козьма Прутков
    A який чоловiк горилку не п'є - то вiн або хворий, або падлюка. - Невідомий українець

Comment

Имам предвид - да добавите данните в сайта за селата... Не - тук.

:tup:

А, между другото, какво е "ХАЛ-9000" ?!
      Ако мислиш за 1 година напред, посей ориз, ако мислиш за 10 години напред, засади дърво, а ако мислиш за 100 години напред - образовай населението!!!

Comment

ISTORIK написа
        А, между другото, какво е "ХАЛ-9000" ?!
        ХАЛ-9000 е компютърът, който убива по-голямата част от екипажа в книгата "Една одисея..." Поне филма не си ли гледал? ХАЛ (HAL) означава Heuristically programmed ALgorithmic computer.
        Никто не обнимет необъятного! - Козьма Прутков
        A який чоловiк горилку не п'є - то вiн або хворий, або падлюка. - Невідомий українець

Comment

Страхотно, Историк - специални поздрави!
          Определено има какво да напиша за любимото
          ми село
          "Нима, Създателю,
          съм искал от пръстта човек да ме изваеш,
          мигар аз самият съм те молил
          от мрака да ме извлечеш?"

Comment

Обяви за селскостопанска техника. Нови и употребявани трактори, комбайни, плугове, косачки, брани, сеялки и др.

Comment

Working...
            X