Съобщение

Collapse
No announcement yet.

ЦРУ разсекрети 6 свои прогнози за бъдещето на света.

Collapse
X
 
  • Filter
  • Време
  • Show
new posts

    #16
    Световен халифат е оправданието на войната - ще бъде едното от двете, демек войната е до унищожение и не може да бъде спряна.
    Имаш право, че е оправдание!

    THE LABARUM


    sevot yhtils eht dna ,gillirb sawT`
    ebaw eht ni elbmig dna eryg diD
    ,sevogorob eht erew ysmim llA
    .ebargtuo shtar emom eht dnA

    Бе сгладне и честлинните комбурси
    тарляха се и сврецваха във плите;
    съвсем окласни бяха тук щурпите
    и отма равапсатваха прасурси.

    Comment


      #17
      Ето какво предсказва Артър Кларк - това негово предсказание го имам от един вестник забравих кой но май беше преди 2000 или 1999 година.


      "Писателя Артър Кларк който скоро ще навърши 85 г. в своите предсказания за бъдещето на човечеството е сигурен, че 21 век ще бъде ерата на компютрите и космоса. Той е убеден и в съществуването на извънземни. Той казва че рано или късно ще се срещнем с тях. Според него принц Хари по-малкия син на принц Чарлз и принцеса Даяна, ще бъде първият астронавт - член на британското кралско семейство. И това щяло да стане независимо от съпротивата на Бъкингамския дворец. Самият Кларк се кани през 2017 г. да посрещне 100-годишнината си в орбиталния хотел "Хилтън", който дотогава трябва да е построен. Първият клониран човек ще се появи след около 2 години (тоест към 2003 г. но явно това не е станало) През 2006 г. ще бъде затворена последната въгледобивна мина. През 2009 г. в една от страните на Третия свят ще избухне атомна бомба. Не е изключено след това да започне Трета световна война. Възможен е обаче и благоприятен вариант-под егидата на ООН, ако организацията още съществува, да бъде унищожено цялото ядрено оръжие на Земята. До 2050 г. много хора ще бъдат замразявани, за да "емигрират" в бъдещето. През 2016 г. парите ще изчезнат, а разменна единица ще бъде мегаватчасът."

      Аз лично не вярвам да станат повечкото му предсказания ама ще видим.
      Къде и да одиш, къде и да шеташ, не се срами, не се плаши българин да си.

      Никой не е по-сляп от този, който не иска да вижда.

      Войната е много сладко нещо за тези, които не са я виждали.

      Comment


        #18
        Мисля че прочитането на прогнозите в оригиналния пост 12 години по-късно е леко плашещо. Май последните две прогнози се оказват най-близо до ТР.
        This is my signature. There are many like it but this one is mine.

        Comment


          #19
          Amazon написа Виж мнение
          Мисля че прочитането на прогнозите в оригиналния пост 12 години по-късно е леко плашещо. Май последните две прогнози се оказват най-близо до ТР.
          От една страна е така, от друга явно и ЦРУ не предвидиха, че през 2016, т.е. само 4 години преди времето, за което са правени тези прогнози, американски президент почти сигурно стане човек който е против системата така да се каже, противопоставящ се на глобализацията, визирам Тръмп естествено. Както се вижда всяка атака срещу него в медиите и интернет, целяща да го компрометира, има обратен ефект и само му вдига рейтинга, което означава, че единствено с измама по втория начин може да бъде спрян по пътя към към Белия дом. Това, към който той ще се стреми, е по-голям акцент върху вътрешната, отколкото върху външната политика, както и по-малко разходи за военни цели, които е ясно, че днес се правят за да могат някои хора от военно-промишления комплекс на САЩ да забогатяват. Такова развитие относно американската политика не е предвидено в нито един от трите сценария на ЦРУ.

          Comment

          Working...
          X