внасям предложение за збирка на 16 октомври
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
сбирка на форума
Collapse
X
-
Тогава едва ли ще мога, но ако е на 21 октомври може и да дойда, защото по това време мисля да идвам към София, все пак на 22 от клуб Списаревски ще честваме годишнина на Неделчо Бончев. Така че ако искате за тогава може да я отложите с една седмица, ако ви е удобно разбира се сега не се съобразявайте само с менКъде и да одиш, къде и да шеташ, не се срами, не се плаши българин да си.
Никой не е по-сляп от този, който не иска да вижда.
Войната е много сладко нещо за тези, които не са я виждали.
Comment
-
За срещата на форумците
:rock: :nworthy: На 15 октомври 10 часа сутринта, в НВИМ, вероятно ще има ден за размяна на разни оръжейни работи. Има и какво да се гледа в новата експозиция на музея. Има и достатъчно кръчми наоколо за после.:nworthy: :tup:От както е изобретен барута, ангелите не участват в сраженията на хората!
Comment
-
танкиста от Харков написа:rock: :nworthy: На 15 октомври 10 часа сутринта, в НВИМ, вероятно ще има ден за размяна на разни оръжейни работи. Има и какво да се гледа в новата експозиция на музея. Има и достатъчно кръчми наоколо за после.:nworthy: :tup:
ккаде да се чакаме ако няма желаещи за тогава да има ме още една резервна дата да кажем 21 октомври за всеки случаи (пък ако желаете
може да имаме две срещи това не ми пречи )
Comment
-
Е, не виждам какво те учудва, Ханс. Той Историка си е такъв - само в линкове говори. Може би е време да си завъди и един пророк-тълкувател. Това само като съвет, де.Модератор на раздели "Втора световна война" и "Междувоенен период".
Проект 22.06.1941 г.
"... там можете да попаднете на персонажи като например "честен прокурор" - а това, съгласете се, е същество къде-къде по-фантастично от някакъв си там "тъмен елф"." ©
Comment
-
Камерер написаЕ, не виждам какво те учудва, Ханс. Той Историка си е такъв - само в линкове говори. Може би е време да си завъди и един пророк-тълкувател. Това само като съвет, де.
пловдивчани да отидат там
gstg написа:nut: Бекграунд? Задната одая да се нтъпче до козирката ?
сенте хак съ хахахаххахахахахаххааххахахахахахахахахахахахахаха х
Comment
-
Камерер написаМоже би, е време Istorik-a да си завъди и един пророк-тълкувател.
Аз си имам личен астролог (Адриана се казва момичето).
Но за личен тълкувател на словата ми не се бях сетил.
Досега, хората винаги са ме разбирали; кога - правилно, кога - неправилно.
Но щом вече има хора, които не ме разбират, вероятно трябва да отворим вакантна длъжност на мой личен тълкувател!
Пико1 се е справил.
Наистина, моята идея е - които искат и могат да дойдат на тази среща в Пловдив - да проследят темата и да дойдат! Защото аз нямам възможност да пътувам до столицата.Ако мислиш за 1 година напред, посей ориз, ако мислиш за 10 години напред, засади дърво, а ако мислиш за 100 години напред - образовай населението!!!
Comment
-
упс петко дид ит агеин
вчера съм имал имен ден но нали спинакам през деня
защото съм само нощни смяни съм го проспал та днес си го празнувах
(понеже само днес съм почивка ) и не можах да доида сори
ако искате утре но е многоооо късно ако не става направо
на резервната дата ще остане 21 когато сигорно повече хора ще бъдат свободни а ако е имало сбирка кажете как е минала тя пак
ви моля да приемете извинението ми
Comment
Comment