кало написа
Виж мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Алтернативни платформи за обсъждане на съвременни теми?
Collapse
X
-
dibo написа Виж мнениефорум българска история - темата е само информативна.
Моето мнение е по средата на Кало и Торн - факти, факти, но и малко странични приказки. Например, ако само покажа горния пистолет (пост ¹85) интересът ще е по-малък, отколкото ако го аранжирам по малко по-друг начин. Та си мисля нещо от този род би било интересно и не-обидно. Да, не?Никто не обнимет необъятного! - Козьма Прутков
A який чоловiк горилку не п'є - то вiн або хворий, або падлюка. - Невідомий українець
Comment
-
От четирите вида "Дон Хулио" този ми е любимият. Добре е да имаш мексикански приятели да ти отворят очите! Маргаритата вече я правя само с нектар от агаве - класика!Никто не обнимет необъятного! - Козьма Прутков
A який чоловiк горилку не п'є - то вiн або хворий, або падлюка. - Невідомий українець
Comment
-
Добре де, не може ли да отворите Сирия само за Динаин и Райнхарт (от тях се информирах най-добре) . А иначе в БГ наука си има тема и би станало интересно ако главните участници в тукашната имат желание да се преместят там, защото темата във форума ме информираше много по-добре за актуалните събития от която и да е медия.
Comment
-
Само искам да кажа, че сега оценявам (за пореден път) колко си е хубав този форум. Във форума на Еър груп (където се преместиха Торн, Динаин, Кало и т.н.) е като в лудница (админът си позволява да обижда участниците които не харесва и освен това е долен п******т ). Просто се радвам, че съществуват места като Бойна слава . Пускам похвалното си слово тук, тъй като затворихте темата за оплаквания и похвали.
Comment
-
Наистина във форума на Еър груп нивото е доста ниско и дразгите са много повече и по грозни от колкото бяха тук! Виждам,че там е назрял сериозен конфликт между Dinain и админа.Админа се е заканил,че скоро ще има бан за Dinain.Давайте да измислим някаква алтернатива,щото се вижда,че форума на Еър груп изобщо не е добър вариант за продължение на темата за Сирия и за другите съвремени теми!
Comment
-
>Единият от админите (не ги знам колко са общо), в интерес на истината единственият модератор там се държи адекватно (разменихме си няколко ЛС), но явно е извън неговите ръце. Не знам какво е станало точно, но от днес не мога да отворя дори заглавната страница, та да видя - забанили са ме по три IP-та май (личен, служебен и телефон), без каквото и да било обяснение или уведомление. Голямо шубе начи, nuclear strike
Не ги познавам, но явно положението е по-страшно от предполагаемото и повечето останали там са силно индоктринирани хора."No beast so fierce but knows some touch of pity."
"But I know none, and therefore am no beast."
(Richard III - William Shakespeare)
Comment
-
Аз си направих регистрация там само за да ги помоля да не раздават банове и малко да се закачам с лудия админ но директно ме изхвърлиха и то без причина (имаше само малко сарказъм в коментара ми но без нищо което да нарушава добрия тон). Dinain, ще те помоля, ако не е проблем да съобщиш като намериш ново място за коментиране на войната, защото си ми ценен източник - от коментарите ти получавам синтезирана информация за събитията без да се налага да се ровя в 1000 медии и в туитър. Същото важеше за тукашната тема като цяло и наистина ми е жал че е затворена.
Comment
-
SPARTANEC написа Виж мнениеСамо искам да кажа, че сега оценявам (за пореден път) колко си е хубав този форум. Във форума на Еър груп (където се преместиха Торн, Динаин, Кало и т.н.) е като в лудница (админът си позволява да обижда участниците които не харесва и освен това е долен п******т ). Просто се радвам, че съществуват места като Бойна слава . Пускам похвалното си слово тук, тъй като затворихте темата за оплаквания и похвали."Я знаю, что после смерти на мою могилу нанесут кучу мусора. Но ветер Истории безжалостно развеет ее"
И. В. Сталин
Comment
-
Кухулин написа Виж мнениеТая тема още малко месец ще направи. Досега да бяхте пуснали един форум за десет лева месечно, да бяхте събрали потребители и да пишехте вече на пълна пара. Единия пише кратка история на конфликтите, другия пуска шапката за дарения и така А то - само рев и сълзи, като някви моми...
Comment
-
Пробвам нещо и никога не съм имал идея да правя нов форум, това е от Лукаваго.
А незнайно защо някой мисли, че става дума за пари - аз давам повече пари за цигари месечно от някакъв си форумен хостинг за цяла година, айде стига смешки."No beast so fierce but knows some touch of pity."
"But I know none, and therefore am no beast."
(Richard III - William Shakespeare)
Comment
-
Като цяло, проекти с бюджет имат доста по-сериозни перспективи от проекти без бюджет. И тук става дума за принципни предимства, не за някаква конюнктура. Писано е много по въпроса, всеки икономист би следвало да е наясно. Разбира се, бюджета си има и недостатъци.
Иначе, аз на пушачи принципно нямам доверие
Comment
Comment