Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Майтапи ¹ 5

Collapse
X

• Filter
  • Време
  • Show
new posts

Великолепно световно първенстви и като футбол и ,като организация.Мнозина,очакваха с трепет Мондиалът очаквайки титанични битки,на руските хулигани с английски и какви ли не западни империалисти.Спомените от 2016 и 2012 още не бяха избледнели(впрочем,проблемите са на организаторите на тези европейски форуми,в първият случай,Полша и Украйна съвмерстно,във вторият Франция.Когато,самата Русия организира събитието проблеми нямаше.Впрочем,това ,не бива ,да ни и учудва.Да си спомним игрите в Берлин 1936,овоковечени във великите ленти на Лени Рифенщал.Тогава спомените на всички участници са за перфектно организирани игри,и с невероятно дружелюбно отношение от местните.Това споделя и големият герой на игрите в Берлин Джеси Оуенс,който сподели,че докато е бил в Берлин,нито за момент не се е чувствал дискриминиран.Неприятните ,чувства,за него са свързани със заявръщането,когато не е поканен от президента Рузвелт.Сегрегацията,тогава дотолкова е вклинена,че никой,не си е и правил труда ,да я разисква.Та искам,да кажа,тоталитарните държави са добри организатори на подобни събития.Примери Берлин 1936,Аржентина 1978(едно от най красивите първенства),Москва 1980 перфектна организация (помрачена само от бойкота,на,някои западни общества,абсолютно необоснован за мен поне,довел,после и до контрабойкот в Лос Анжелос 1984),Пекин 2008.

Comment

Спизили,е логическата дума от твоят пост.Виж спиздили е друго нещо,но логически,не ми се връзва.

Comment

Nick написа Виж мнение
        Собрался международный конгресс филологов. Обсуждают происхождение слова «стибрили». Выступает итальянец:
        - Слово «стибрили» итальянского происхождения. В давние времена на реке Тибр произошел следующии случай: у одного венецианского купца украли корабль с грузом. Так родилось это слово.
        - Коллега, — обращается русский филолог, — у меня аналогичная теория про город Пиза....
        Спизили,е логическата дума от твоят пост.Виж спиздили е друго нещо,но логически,не ми се връзва.

Comment

Лятна униформа
          Shop our collection of men's pants, featuring durable cargo pants, work pants, and jeans.
          "Мисля, че видът на изпотени мъже им въздействаше." - дан Глокта

Comment

Comment

И защо тогава е с купола на Хеншел? Мързелива работа, не е толкова трудно да се намери снимка на танк на Порше.

Comment

Простено им е заради стреса на френското топче

Comment

Кухулин написа Виж мнение
                  Простено им е заради стреса на френското топче
                  Да беше английкото иди дойди, но така не се връзва хронологично

Comment

Срещат се двама познати и единият споделя:
                    - Тъщата я блъсна кола в София - едвам оцеля.
                    - И моята е блъсна кола във Виена - и на място.
                    - Еее, Виена си е Виена.

Comment

Click image for larger version

Name:	1533191959-ee9bbb331f43fab0fccfecc304875160.jpeg
Views:	1
Size:	18.0 КБ
ID:	554395

Comment

Name:	38749792_10155817899908553_2121482843702951936_n.jpg
Size:	50.2 КБ
ID:	554396

Comment

Name:	FB_IMG_1534479588339.jpg
Size:	24.9 КБ
ID:	554397

Comment

Comment

Двоен полковник от Полковника! Новото видео на KFC - Полковника изтегля 300 и кусур кила (корито с двойни бургери) на 50 метра! В ролята - Планината! (Актьора действително е и силов спортсмен - през 2015та изтегля 650кг дърво на 10 метра - с което подобрява хилядогодишния рекорд на викинга Орм Силния, който пренесъл корабна мачта на три крачки, преди да му се счупи гръбнака!)

Comment

From Half Thor to Double Colonel

ПП

Comment

Working...
                                X