Nick написа
Виж мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Майтапи ¹ 5
Collapse
X
-
Може да греша (извини ме, ако е така), но изглежда, че не знаеш какво е това меме. Хуморът се намира в емоцията, която предава изображението, и добавеният надпис, който няма никаква връзка с него. Надписът не е цитат от нещо, което човекът от снимката е казал (и няма нужда човекът да е комик). Така че между меметата и стендъп комиците няма абсолютно нищо общо.
-
Meme = произнася се "мим". Мисля, че знам какво е "мим", а общото е очевидно.Zalmoxis написа Виж мнениене знаеш какво е това меме...няма абсолютно нищо общоНикто не обнимет необъятного! - Козьма Прутков
A який чоловiк горилку не п'є - то вiн або хворий, або падлюка. - Невідомий українець
Comment
-
Не мога да гледам и слушам нито един от двамата изроди, един от които за съжаление ще ни бъде президент. До приключване на изборите ще гледам само научно-популярните канали, най-вече Smithsonian и Velocity.Кухулин написа Виж мнение... президентските дебати напоследък
Никто не обнимет необъятного! - Козьма Прутков
A який чоловiк горилку не п'є - то вiн або хворий, або падлюка. - Невідомий українець
Comment
-
Не знам дали ще те успокои, но у нас положението е още по-зле...Nick написа Виж мнениеНе мога да гледам и слушам нито един от двамата изроди, един от които за съжаление ще ни бъде президент. До приключване на изборите ще гледам само научно-популярните канали, най-вече Smithsonian и Velocity.Сънят е слаб заместител на кофеина!
Comment
-
Отдавна съм осъзнал, че американското понятие за хумор коренно се различава от моето...Imperial написа Виж мнениеСъс сълзи..."Culture is roughly everything we do and monkeys don't."
FitzRoy Somerset, 4th Baron Raglan
Comment
-
Аз бих го превел като Pudenda, все пак не съм Доналд...ru55 написа Виж мнение"pxxsy" на български п**ки се превежда??
Никто не обнимет необъятного! - Козьма Прутков
Comment

Comment