If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Епична битка! Дарт Вейдър срещу Крали Мако. След като победил, Крали Марко, бършейки меча си казал:
- Пууу, тоя па асматик, щеше да ми извади очите с тва фенерче.
Средният пръст - вече 50 години лидер в областта на светкавичните съобщения.
Арменец, мюсюлманин и евреин играят покер. Някой донася на полицията. Миг преди ченгетата да нахълтат, играчите прибират всичко. Полицаят ги измерва с поглед и отсича:
- Признайте си, че тук се играе покер!
- Няма такова нещо, ние сме почитащи вярата и Божиите заповеди хора. - отговарят и тримата в един глас.
- Тогава, - хитро казва полицаят. - Нека всеки от вас се закълне в своята свещена книга.
- Господи, прости ми греховете - бивши, настоящи и бъдещи! Заклевам се, че аз не играя покер. - започва арменецът.
Коленичил мюсюлманинът, взел Корана в ръце и поискал опрощение, след което се заклел, че не играе покер.
Единствено евреинът седи и се ослушва.
- Айде кълни се, бе! - крясва полицаят.
- Що да се кълна, бе? След като тия двамата се заклеха, че не са играли покер, аз к'во - сам ли съм играл?
Бързовара е класика
Още имам един такъв от две чаени лъжички. 30 години отлежава в един шкаф :-)
Използваше се в казармата, кипва чай или кафе за секунди (зависи от разстоянието между ножчетата). Прекрасна картина беше, когато един серджо го набута в чашата, където имаше лъжичка (метална). Само че клечките се прокарват вътре в ножчетата, не отвън, така е по-сигурно.
Никто не обнимет необъятного! - Козьма Прутков
A який чоловiк горилку не п'є - то вiн або хворий, або падлюка. - Невідомий українець
Водопроводчик от Тексас съди авто дилъра на който продал стария си пикап....
Сега джихадите пуцат с надписите по вратите, а на човека бизнеса му заминал на кино
Нашите власти винаги са следели всеки да има застраховка независимо къде се намира и на кой е продаден, както каза dinain това се е най-добрата реклама.
Или пък както някъде беше казано (може и тук да е било): другият главен персонаж, който се ражда като роб, но извоюва свободата си и постепенно, с много борба, става вторият човек в галактиката и то при положение, че е инвалид без крака и една ръка и не може да диша без животоспасяващ апарат.
Comment