Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Майтапи ¹ 5
Collapse
X
-
Dinain написа Виж мнениеПочивките в чужбина са вредни за вашето здраве, обяви главният санитарен лекар на Русия
"По-добре е да не претоварвате организма си с резки температурни амплитуди и климатични промени. В рамките на 7-10 дни организмът, особено детският, трудно се пренастройва към условията на друга климатична зона, а след това пак за кратко време - обратно към условията на хубава руска зима", отбелязва Анна Попова.
Read on
Comment
-
Dinain написа Виж мнениеАми така си е, вярно е - почивките в чужбина са вредни за здравето. Затова си стойте вкъщи.
Comment
-
Аз неслучайно написах "read on", ама чукча-ангел си мели за Близкия Изток...
Руснаците вече бяха предупредени от съображения за сигурност да избягват такива любими ваканционни дестинации, като Египет, Турция и Тайланд, посочва "Ройтерс". Сега Попова ги съветва да бъдат предпазливи и относно пътувания в Европа и САЩ.
В Европа, каза тя, наличието на големи маси бежанци от Сирия повишава риска от инфекции. В САЩ пък, според нея, тази година били регистрирани 10 - 15 случая на бубонна чума.
+Пияни от кока-кола войници."No beast so fierce but knows some touch of pity."
"But I know none, and therefore am no beast."
(Richard III - William Shakespeare)
Comment
-
Значи БИ отпада по разбираеми причини, Северна Африка (Египет) тоже; Тайланд зачерква Южна Азия. В Европа бежанците носят болести, САЩ са поразени от чума; северна Азия се е Русия, а в Крим нямат ток. Хм, труден избор - остават Южна Америка и централна и южна Африка за почивка - ама те доколкото знам баш не са от най-безопасните и хигиенични географски области, особено Африка, ако избереш Мавритания или Либерия за годишната отпуска.
А, има и Австралия. Ама и там едни страшни гадини се въдят, не ти е работа...
Тоя как е взел камерата, вместо пушката..."No beast so fierce but knows some touch of pity."
Comment
-
Dinain написа Виж мнениеТайланд зачерква Южна Азия."Мисля, че видът на изпотени мъже им въздействаше." - дан Глокта
Comment
-
Където има по-малко болести или климатът е различен, да? Ти наистина ли не разбираш идиотизмът в дописката - че ако в Европа и САЩ има "опасност от инфекции", това автоматично зачерква целия останал свят? Индия...?"No beast so fierce but knows some touch of pity."
Comment
-
Dinain написа Виж мнениеАз неслучайно написах "read on", ама чукча-ангел си мели за Близкия Изток...
+Пияни от кока-кола войници.
А политическата употреба на въпроса си е точно за тази тема, в това няма две мнения. Проблема идва когато нечия патологична фобия започва да пречи да вижда истината криеща се зад пропагандата.
Comment
-
Dinain написа Виж мнениеКъдето има по-малко болести или климатът е различен, да? Ти наистина ли не разбираш идиотизмът в дописката - че ако в Европа и САЩ има "опасност от инфекции", това автоматично зачерква целия останал свят? Индия...?"Мисля, че видът на изпотени мъже им въздействаше." - дан Глокта
Comment
Comment