Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Майтапи ¹ 5
Collapse
X
-
Dinain написа Виж мнениеПхенян: Наш човек летя до Слънцето, взе проби и се върна
"Героят" е 17-годишен племенник на лидера Ким Чен Ун, пътувал нощем, за да се предпази от топлината
http://novinar.bg/news/phenian-nash-...zODsyMA==.html
Статията е пусната от Waterford Whispers (хумористично издание) и цитирана от безмозъчните журналисти.
И много кратно пусната в нета от хора с интелект под журналистическият.
Ето го и оригиналният линк
Сънят е слаб заместител на кофеина!
Comment
-
ValBo написа Виж мнениеТова е тотален фейк!
Никога не бих предположил..."Culture is roughly everything we do and monkeys don't."
FitzRoy Somerset, 4th Baron Raglan
Comment
-
Изчезнал Безследно написа Виж мнениеМерси!
Никога не бих предположил...
За съдържанието не мисля, че някой го е повярвалСънят е слаб заместител на кофеина!
Comment
-
Кухулин написа Виж мнение...
Comment
-
KIZIL DELI написа Виж мнениенаправо кърти освен самолет и танк обича да кара бачо ти, май кат да бях чел, че си купил Т-34."Мисля, че видът на изпотени мъже им въздействаше." - дан Глокта
Comment
-
Вероятно е истина, макар че - знам ли. Дори нямам идея какво е това dota2. Приоритетите ни са се сменили, така че ясно е защо и света е такъв.
P.S. Хм, днес се натрупа материал
В общи линии - да, така е. И ще се случи, неизбежно, ако продължава сегашната политика без промени. Отказахме се от цивилизацията си, ще се откажем и от културата си. И за какво?
Last edited by messire Woland; 11-10-2015, 11:00.Модератор на раздели "Втора световна война" и "Междувоенен период".
Проект 22.06.1941 г.
"... там можете да попаднете на персонажи като например "честен прокурор" - а това, съгласете се, е същество къде-къде по-фантастично от някакъв си там "тъмен елф"." ©
Comment
Comment