Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Майтапи ¹ 5
Collapse
X
-
Из днешния баш - явно за някакъв институт по праистория - резюме на истинска статия от научен сътрудник на института: "Хипотеза за примамването на мамутите с мухоморки и привеждането им в наркотично вцепенение с цел последващо убиване.""Мисля, че видът на изпотени мъже им въздействаше." - дан Глокта
Comment
-
-
Hawkeye написа Виж мнение[ATTACH=CONFIG]28999[/ATTACH]
Журналистическият гении е неизмеримThis is my signature. There are many like it but this one is mine.
Comment
-
Super_Hornet написа Виж мнениеКакви теми и какви форуми само четеш...
Ама като имаш 13 годишна щерка, в днешно време научаваш много.
Comment
-
Сталин и Мао са идейни, Хитлер някак не се е получил с това идиотско изражение.Модератор на раздели "Втора световна война" и "Междувоенен период".
Проект 22.06.1941 г.
"... там можете да попаднете на персонажи като например "честен прокурор" - а това, съгласете се, е същество къде-къде по-фантастично от някакъв си там "тъмен елф"." ©
Comment
-
Comment
-
bigdragon написа Виж мнениеЧестито нова Лада...
http://ok.ru/video/8876393810?fromTime=1Никто не обнимет необъятного! - Козьма Прутков
A який чоловiк горилку не п'є - то вiн або хворий, або падлюка. - Невідомий українець
Comment
-
True story. Познати в Москва купуват нова Лада Калина в 2005 г. След две седмици й пада ауспуха по време на движение. След месец й изтича маслото на паркинга. Връщат я (в гаранция) и си получават парите обратно. Never again."No beast so fierce but knows some touch of pity."
"But I know none, and therefore am no beast."
(Richard III - William Shakespeare)
Comment
-
Имам познат украинец, бизнесмен. Принуден е (буквално, но няма да дам подробности) да купи пикапи Таврия вместо нещо по-качествено. От 10 пикапа не повече от 5 са в движение във всеки един момент.Никто не обнимет необъятного! - Козьма Прутков
A який чоловiк горилку не п'є - то вiн або хворий, або падлюка. - Невідомий українець
Comment
-
messire Woland написа Виж мнение
Сталин и Мао са идейни, Хитлер някак не се е получил с това идиотско изражение.
Comment
-
Яко е, сигурно някаква английска преса? Или е само свободен интернет-творец?
И за да не е само коментарен поста:
"Двама стопират на пътя. Времето минава, а коли няма. Изведнъж от тъмното изскача някакъв с волан от Камаз в ръцете. Имитира скърцане на спирачки и спира до тях.
- Проблем ли има? Давайте, ще ви закарам.
- А бе, ти идиот ли си, я се разкарай!
Оня обаче вади пистолет и крещи:
- Бързо се качвайте!
Пичовете изплашени хукват заедно с него.
Пробягали към пет километра... отново скърцане на спирачки:
- Слушайте, след малко има пост на КАТ, а аз нямам шофьорска книжка. Слизайте, аз ще заобиколя през царевицата и ще ви взема пак след километър.
Зарадвани, че се отървали от идиота, двамата стигат до поста на КАТ, и започват да се оплакват на дежурния:
- Преди пет километра един с пистолет ни накара да търчим по пътя!
- Един с волан от Камаз ли!?
- Да!
- Къде е!? Знаете ли от кога го издирваме, че кара без книжка?!
- Побягна през царевицата. - ошашавени му отговарят двамата.
Катаджията вади кормило на мотоциклет и им крясва:
- Качвайте се, сега ще го догоним! Единият зад мен, а другият - в коша!
- А бе, ти луд ли си?! И ти ли!!!
Катаджията изръмжава, вадейки автомат:
- Бързо по местата! Единият зад мен, а другият - в коша!
Какво да се прави - "седнали" пичовете "по местата".
Тичат тримата през царевицата. Катаджията казва на единия:
- Кво правиш, бе!? В коша се возиш прав! Бързо сядай!
Пичът побегнал с полусгънати крака, кочани го удрят по лицето, нищо не вижда, краката го заболели, обръща се към другия на "задната седалка" и му вика запъхтяно:
- За чий х*й се прекачихме!? Я колко по-спокойно се возехме в Камаза!"
"Тя ми вика:
- Не ме сваляй с очи, имаш ръце!
И аз като й шибнах един и я свалих."
"Директор на голяма фирма пита новия персонален шофьор:
- Каква е Вашата фамилия?
- Андрей.
- Това ли е фамилията ви?
- Не, името.
- Не ме разбрахте, питам за вашата фамилия. Аз се обръщам към моя шофьор само по фамилия!
- Вие няма да ползвате моята фамилия, казвайте ми Андрей.
- Слушай, момче, ти глупав ли си? Питам те още веднъж - каква е фамилията ти?!
- Добре, фамилията ми е Любими!
- Е добре, да тръгваме, Андрей..."Last edited by messire Woland; 22-09-2015, 10:22.Модератор на раздели "Втора световна война" и "Междувоенен период".
Проект 22.06.1941 г.
"... там можете да попаднете на персонажи като например "честен прокурор" - а това, съгласете се, е същество къде-къде по-фантастично от някакъв си там "тъмен елф"." ©
Comment
-
messire Woland написа Виж мнениеЯко е, сигурно някаква английска преса? Или е само свободен интернет-творец?
Comment
Comment