Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Майтапи ¹ 5
Collapse
X
-
Здесь представлен небольшой кусок дороги Р215 (бывш. А-153) в Калмыкии. На нём есть знаки, километровые столбики и даже, местами, разделительная полоса... 20...
Част от автомобилният път Р-215 в Русия от Астрахан до Махачкала е в такова състояние, че преди няколко месеца един от преминалите по този път е писал в мрежата коментар за този път: "Трасса существует только на карте...", а друг от преминалите по този път, го е нарекъл много сполучливо "дорога - призрак".Last edited by Bulgarian; 20-09-2015, 16:42.
Comment
-
Bulgarian написа Виж мнениеhttp://www.youtube.com/watch?v=qJQo9BNJWjQ
Част от автомобилният път Р-215 в Русия от Астрахан до Махачкала е в такова състояние, че преди няколко месеца един от преминалите по този път е писал в мрежата коментар за този път: "Трасса существует только на карте...", а друг от преминалите по този път, го е нарекъл много сполучливо "дорога - призрак".Модератор на раздели "Втора световна война" и "Междувоенен период".
Проект 22.06.1941 г.
"... там можете да попаднете на персонажи като например "честен прокурор" - а това, съгласете се, е същество къде-къде по-фантастично от някакъв си там "тъмен елф"." ©
Comment
-
messire Woland написа Виж мнениеОще германците, появили се в този район знаем кога, се оплакват от липсата на пътища. Очевидно както си е било - така си е и останало
2-ма немци си говорят кой къде почивал и Гюнтер се хвали на Франц как почивал в Испания, какви хубави плажове имало и т.н. Франц да не остане назад му разправя:
-Аз бях в Русия. Страшно! Храната е супер, жените яки и лесни, всичко супер и без пари.
Гюнтер решил, че и той трябва да отиде в Русия, да види тая "райска земя".
Срещат се след 3 месеца и Гюнтер веднага почва да хока приятеля си:
Ти лъжец гаден! На по-гадно място от Русия не съм бил - студ, хората ме мразят, беше отвратително.
Франц учуден попитал:
-Ти с какво пътува?
-Луфтханса! - отговорил веднага Гюнтер
-Е аз пътувах с Вермахта! - ухилил се Франц.Куршумът е глупак, а щикът – юнак!
Comment
-
Bulgarian написа Виж мнениеhttp://www.youtube.com/watch?v=qJQo9BNJWjQ
Част от автомобилният път Р-215 в Русия от Астрахан до Махачкала е в такова състояние, че преди няколко месеца един от преминалите по този път е писал в мрежата коментар за този път: "Трасса существует только на карте...", а друг от преминалите по този път, го е нарекъл много сполучливо "дорога - призрак".
Иначе, като се поразровиш и само да искаш такива клипове за руските пътища...
Ето един репортаж от 2013 г. за някакъв път пак в този регион - 30 години от последния ремонт, 18 души загинали и 50 ранени на него само за последната година...
"No beast so fierce but knows some touch of pity."
"But I know none, and therefore am no beast."
(Richard III - William Shakespeare)
Comment
Comment