Някакъв бразилски дебил си направил 8 пластични операции за да замяза на куклата Кен
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Майтапи ¹ 5
Collapse
X
-
Представих си как повечето население започва да живее на боб и се уплаших. Озоновият слой ще отиде на кино от газовете... И без това новозеландските овце го дълбаят с метан."No beast so fierce but knows some touch of pity."
"But I know none, and therefore am no beast."
(Richard III - William Shakespeare)
Comment
-
Обикновен лаик написа Виж мнениеВ пчелния.
Аминокиселините спадат към графата "витамини, минерали, ензими и други" с общ дял под половин процент. Успех с набавянето на каквото и да е съществено количество есенциални аминокиселини чрез този източник.
"Ти ме рани с кебапчета, па ме чекай да у'мрем" (с)
Поради което ескимосите не съществуват.
ПС. Кебапчетата противно на очакванията ти, често съдържат повече въглехидрати от вкараните пълнители, от колкото аминокиселини от месото. Но това не ги превръща в по-полезна храна. И наистина ако се храниш само с кебапчета и нищо друго, вероятно е да не изкараш и година.
Comment
-
Dinain написа Виж мнениеПредставих си как повечето население започва да живее на боб и се уплаших. Озоновият слой ще отиде на кино от газовете... И без това новозеландските овце го дълбаят с метан.
Comment
-
Ох, на мен пък ми се видя очевидно, че първата част - за да е противоположна на втората - би трябвало да е "което ни напада/ бяга срещу нас" - и-и тука вече се включват глигана, бизона, лоса и мамута, щото не стоят мирно да си отрежеш пържолка."Мисля, че видът на изпотени мъже им въздействаше." - дан Глокта
Comment
-
Dinain написа Виж мнениеТук нали е темата за шеги и смешни неща?
Нещо заприлича на лекция по биохимия.
Comment
Comment