страхил написа
Виж мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Майтапи ¹ 5
Collapse
X
-
Е разликата е 3 години но съм сигурен,че е техническа грешка. Но какво казват другарите 'историци болшевики"."Ние знаехме ,че рано или късно Фашистка(интересно защо за руснаците немците са фашисти ,а не национал социалисти)Германия ,ще ни нападне,като контрамярка подписахме този фиктивен контрадоговор ,който при сигурната немскофашистка атака ние да им го тикаме в носа.Ей видяхте ли имахме ли договор,айде сега(всеки да сизбере една руска псувня,има мит ,че Сърби и Българи псуват много,само от видеата заснети на видеорегистратори от ПТП в Русия бая псувни съм научил и все оригинални и бая благозвучни).Ама и това не са го измислили те.Едно време нашият Йоан Асен Втори,така е завирал договорът в лицето на Епирският владетел Теодор Комнин при Клокотница.Впрочем и СССР нарушават договорът за ненападение с Япония.Факт.През цялата ВСВ СССР и Япония са имали дипломатически взаимоотношения независимо от съветската война с 'фашистите".Другата страна сме ние от Тристранният пакт(макар и не договор за ненападение за оправдание Германия и Полша също са имали такъв0.Куриози.Last edited by Todor; 30-08-2019, 21:34.
-
Ровнах покрай темата за траките да видя каква точно е връзката между латинското име Gaius и френското Caius. Скачам си аз от линк на линк и попадам на следния персонаж:
Cajus Julius Caesar
Много яко
Comment
А такова има ли?ValBo написа Виж мнениеИма и български печатен аналог. Тук не са "без аналогов в мире" :-)

Comment
Нагледно защо момичетата нямат нужда от казарма
Comment
Модератор на раздели "Втора световна война" и "Междувоенен период".
Проект 22.06.1941 г.
"... там можете да попаднете на персонажи като например "честен прокурор" - а това, съгласете се, е същество къде-къде по-фантастично от някакъв си там "тъмен елф"." ©
Comment