#Creative office solutions
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Майтапи ¹ 5
Collapse
X
-
Thorn написа Виж мнениеТой си е жив, бе.
Comment
-
От един друг форум:
Someone I knew from a friend's college would, upon occasions when London Underground trains were delayed in tunnels for periods of a few minutes, walk to the centre of the carriage and announce, "I expect you're all wondering why I've brought you here today!"This is my signature. There are many like it but this one is mine.
Comment
-
Модератор на раздели "Втора световна война" и "Междувоенен период".
Проект 22.06.1941 г.
"... там можете да попаднете на персонажи като например "честен прокурор" - а това, съгласете се, е същество къде-къде по-фантастично от някакъв си там "тъмен елф"." ©
Comment
-
Angelmr написа Виж мнениеНякой май е пропуснал да погледне източника на текста.
Аз срещу гейовете нямам нищо,безразлични са ми,парадите им също.Но виж тази паплач-простите хора-с голямо удоволствие бих ги екстерминирал.В крайна сметка ресурсите на тая планета така или иначе рано или късно ще свършат и ще се наложи да изхвърлим ненужния товар зад борда ако искаме въобще да оцелеем като вид.А и какъв по-голям кеф от това да идеш на мач със семейството и децата без да се притесняваш че наоколо има примитиви.
Дотогава докато има живи поддръжници на разни бълвочи като патриотизма,национализма и левите идеологии-нищо хубаво не ни чака като цивилизация.Единственото хубаво е че една друга идиотия-културалния марксизъм-поне на запад малко по малко им разказва играта и развъжда едно такова младо поколение дето мамата си джаса.А и хедонизма и консумеризма в съвременното общество и те не си поплюват.Е карай,поне ще са полезни на някой за да прави пари от тях-пак е нещо...Няма как да изгрее слънце,ако преди това не е имало нощ.Голямата депресия ражда най-големия злодей на всички времена-Хитлер.Но ражда и гении като Айнщайн и Чаплин.Примерно без втория нямаше никога да разберем че Живота е също толкова неизбежен,колкото и Смъртта!И все още вярвам че гениите са повече от сатрапите...
Comment
-
Dinain написа Виж мнениеНикто не обнимет необъятного! - Козьма Прутков
A який чоловiк горилку не п'є - то вiн або хворий, або падлюка. - Невідомий українець
Comment
-
из днешния баш:
Баба към внука си: А бе, ожени са, ти казвам, не мож` за всичко да обвиняваш правителството!
"...Препрочитам Сапковски и си мисля, че в наше време професия "вещер" нямаше да просъществува...
Например - държавното осигуряване щеше да въведе задължителни застраховки и по тяхната тарифа една убита стрига щеше да струва максимум 22 лв.
- Имате преразход на сребро за тая заявка. Няма да доплащаме!
- Меча ще си го наточите за своя сметка.
- А бе, какво става, преди три седмици подадохме сигнал за шум в мазето?...
- Е, не може да се работи така, формата за първичен оглед на обекта не е запълнена!...
- Как ша на изселвати? Ко кат има фидлер на чердака, никъде няма да ходим!
- Длъжен сте да снемете котката ми от липата, нали сте давал клетва!??
- Хм, лапищак няк`ф... Бе ти вещер ли си наистина?
- Двемерита се води на отчет. Максимум по една бомба на бригада...""Мисля, че видът на изпотени мъже им въздействаше." - дан Глокта
Comment
Comment