Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Майтапи ¹ 5
Collapse
X
-
Imperial написа Виж мнение
Comment
-
"клиентът винаги е прав" е тотална простотия.
Comment
-
Gaden Gogi написа Виж мнение"клиентът винаги е прав" е тотална простотия.
gollum написа Виж мнениеОсобено забавни са клиентите от типа на "не знам какво точно искам, но не е това"
Comment
-
"клиентът винаги е прав" е тотална простотия.
Хора, които не знаят какво искат - колкото щеш, какво чудно, че някои от тях са клиенти на някой друг?
Ся, гадно е, ама абсолютно същите компилации могат да се направят с "доставчици от ада" - някой, дето ти е доставил некачествено, бавно и скъпо продукта/услугата, която си поискал. Броят им е еднакъв, следвайки логиката че броят на левите и десните завои в света е равен."No beast so fierce but knows some touch of pity."
"But I know none, and therefore am no beast."
(Richard III - William Shakespeare)
Comment
-
Dinain написа Виж мнениеИ който е фалирал три пъти, генерирал безброй скандали и никога не е заемал каквато и да е обществена длъжност.Никто не обнимет необъятного! - Козьма Прутков
A який чоловiк горилку не п'є - то вiн або хворий, або падлюка. - Невідомий українець
Comment
-
ValBo написа Виж мнениеАз мога, защото си имам такъв в момента :-)Модератор на раздели "Втора световна война" и "Междувоенен период".
Проект 22.06.1941 г.
"... там можете да попаднете на персонажи като например "честен прокурор" - а това, съгласете се, е същество къде-къде по-фантастично от някакъв си там "тъмен елф"." ©
Comment
-
ValBo написа Виж мнениеАз мога, защото си имам такъв в момента :-)"No beast so fierce but knows some touch of pity."
"But I know none, and therefore am no beast."
(Richard III - William Shakespeare)
Comment
-
Imperial написа Виж мнение
Много добре разкрива тенденцията на ефективния мениджмънт от кризата насам да злоупотребява с ентусиазма към работата (хем нарочно го изискват на интервюта!).
По темата:
"Мисля, че видът на изпотени мъже им въздействаше." - дан Глокта
Comment
-
Кухулин написа Виж мнениеАко имате някоя затлачена чакра, това ще да му е майката
За обикновени люде - същото, с чешмяна вода - подходящо за готварски (ашуре) и козметични цели.
А това ми е любимо:
"Мисля, че видът на изпотени мъже им въздействаше." - дан Глокта
Comment
Comment