Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Майтапи ¹ 5
Collapse
X
-
Модератор на раздели "Втора световна война" и "Междувоенен период".
Проект 22.06.1941 г.
"... там можете да попаднете на персонажи като например "честен прокурор" - а това, съгласете се, е същество къде-къде по-фантастично от някакъв си там "тъмен елф"." ©
Comment
-
Офисен хумор
Онзи сериал "The office" беше много як.
А това с надписването и "датирането" на храните в хладилника е мега простотия, и при нас го въведоха наскоро.
Стоя надалеч от тоя хладилник, сякаш съдържа радиоактивни отпадъци."No beast so fierce but knows some touch of pity."
"But I know none, and therefore am no beast."
(Richard III - William Shakespeare)
Comment
-
Dinain написа Виж мнениеСтоя надалеч от тоя хладилник, сякаш съдържа радиоактивни отпадъци.
А тука пък друга драма:
Comment
-
Dinain написа Виж мнениеОфисен хумор
Онзи сериал "The office" беше много як.
А това с надписването и "датирането" на храните в хладилника е мега простотия, и при нас го въведоха наскоро.
Стоя надалеч от тоя хладилник, сякаш съдържа радиоактивни отпадъци.This is my signature. There are many like it but this one is mine.
Comment
-
Amazon написа Виж мнениеЗа какво е датирането?
Comment
-
Zalmoxis написа Виж мнениеПредполагам, че е за да не ти изхвърлят храната, когато разчистват хладилника в петък следобяд.This is my signature. There are many like it but this one is mine.
Comment
-
Понеже някои хора редовно крадат от храната на други, а други си изоставят храната там, докато мухляса (и в резултат хладилникът е кочина), или пък после реват защо са им изхвърлили храната - въведоха тази система. Доколкото знам, е доста разпространена: всяка храна трябва да е в кутия и на кутията да има бележка с името на собственика и датата, от която е. Срокът на съхранение е 5 дни и всеки който види храна без бележка, или с бележка по-стара от 5 дни, има право да я изхвърли в боклука.
Веднага ми хрумна защо по дяволите е цялото това усложнение, вместо наистина един ден от седмицата (примерно петък), всичко да се изхвърля и хладилникът да се изчиства. И толкова, всеки да се спасява както иска, но да знае, че каквото е оставил в петък, ще бъде изхвърлено.
Но така или иначе не го ползвам тоя хладилник, така че да се оправят.
....
Една майка, така силно се провикна към хлапето си:
- "Остави тоя боклук, бе!"
Че шофьорът на преминаващия Фиат Мултипла слезе и продължи пеша..."No beast so fierce but knows some touch of pity."
"But I know none, and therefore am no beast."
(Richard III - William Shakespeare)
Comment
-
Модератор на раздели "Втора световна война" и "Междувоенен период".
Проект 22.06.1941 г.
"... там можете да попаднете на персонажи като например "честен прокурор" - а това, съгласете се, е същество къде-къде по-фантастично от някакъв си там "тъмен елф"." ©
Comment
-
Amazon написа Виж мнениеПри нас я изхвърлят в петък независимо от кога е там.Никто не обнимет необъятного! - Козьма Прутков
A який чоловiк горилку не п'є - то вiн або хворий, або падлюка. - Невідомий українець
Comment
-
За пореден път се убеждавам колко важно нещо си е личната свободъ!Ще ми изхвърли някой яденето-ми нали после ще му отрежа главътъ с ръждив трион.И пък секи петък-ми една луканка,шпек салам или хубава солена сланинка спокойно изкарват и месеци на студено...
От 20години работя за себе си(сам съм си шеф)и ми е много добре.Може и биричка да си отворя на работното място и никой няма да ми мрънка.Може и насред работния ден да кажа "Ай сиктир" и да зарежа всичко,да опека наденички,да нарежа салатки и да напълня стъклениците.И никой не мой ми кай копче.Камо ли да ми изхвърля наденичките.Или да ми ги именова...
Е,има си и лоши страни цялата тая работа-щото нощест редих един склад до 6 сутринта и сега мигам на парцали кат на някоя стара Молотовка фаровете...Няма как да изгрее слънце,ако преди това не е имало нощ.Голямата депресия ражда най-големия злодей на всички времена-Хитлер.Но ражда и гении като Айнщайн и Чаплин.Примерно без втория нямаше никога да разберем че Живота е също толкова неизбежен,колкото и Смъртта!И все още вярвам че гениите са повече от сатрапите...
Comment
-
Как бе, прилично преносимо терминалче клас Rugged."Мисля, че видът на изпотени мъже им въздействаше." - дан Глокта
Comment
Comment