Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Майтапи ¹ 5
Collapse
X
-
Кухулин написа Виж мнение
Comment
-
-------------------Last edited by Thorn; 14-05-2016, 20:59.Няма как да изгрее слънце,ако преди това не е имало нощ.Голямата депресия ражда най-големия злодей на всички времена-Хитлер.Но ражда и гении като Айнщайн и Чаплин.Примерно без втория нямаше никога да разберем че Живота е също толкова неизбежен,колкото и Смъртта!И все още вярвам че гениите са повече от сатрапите...
Comment
-
Райнхард написа Виж мнениеДа, забавно е да се гледат 35-37 годишни чичаци (като тези двамцата), които да се правят на тийнейджъри. То и тук има много такива- обличат се и се държат като такива, даже се опитват да говорят като такива и по цял ден се шляят пред НДК (да някои се имат за скейтъри) или по кафетата на Витошка.
Човек е на толкова на колкото се чувства.Викаш човек кат мине 30те и да почне да разрежда къпането,бръсненето и покупката на новите дрехи.Да седи вечер пред телевизора на ракия със салата,де шляпа дебелия задник на жената и да псува политиците под мустак.
Имам жена 1 година по-млада от мене и любовница с 18години по-млада.Скоро си добавих още една обица,след няколко дни ще добавя и нова татуировка...И така мисля да си я карам още дълго време.Кат навъртя още 2 пъти по толкоз може и да почна да мисля за остаряване...Няма как да изгрее слънце,ако преди това не е имало нощ.Голямата депресия ражда най-големия злодей на всички времена-Хитлер.Но ражда и гении като Айнщайн и Чаплин.Примерно без втория нямаше никога да разберем че Живота е също толкова неизбежен,колкото и Смъртта!И все още вярвам че гениите са повече от сатрапите...
Comment
-
Райнхард написа Виж мнениеДа, забавно е да се гледат 35-37 годишни чичаци (като тези двамцата), които да се правят на тийнейджъри. То и тук има много такива- обличат се и се държат като такива, даже се опитват да говорят като такива и по цял ден се шляят пред НДК (да някои се имат за скейтъри) или по кафетата на Витошка.
Comment
-
mechoka написа Виж мнениеОф малейй,аз даже по твоите критерии съм я подминал чичашката категория,щот гоня четирстака...Взема ида да търся в мазето на дядо шаечните дрехи освен...
Човек е на толкова на колкото се чувства.Викаш човек кат мине 30те и да почне да разрежда къпането,бръсненето и покупката на новите дрехи.Да седи вечер пред телевизора на ракия със салата,де шляпа дебелия задник на жената и да псува политиците под мустак.
Имам жена 1 година по-млада от мене и любовница с 18години по-млада.Скоро си добавих още една обица,след няколко дни ще добавя и нова татуировка...И така мисля да си я карам още дълго време.Кат навъртя още 2 пъти по толкоз може и да почна да мисля за остаряване...
Comment
-
Мани че тва ми е голям дерт.Работата ми е такава че често ходя на ремонти,монтажи и т.н. по домовете.А там често има малки деца-при тях не става работата като при възрастните-децата квото мислят го и казват.
В началото бяхме "батковци" и "момчета" и беше супер.
Кат станахме по на 25-26 ми беше голяма мъка като кажат "тия чичовци са дошли да ремонтират пералнята".
Ама айде как да е-пак чичо-значи си възрастен човек,придава тежест.
Посвикнах му в крайна сметка и на това обръщение...Да ама имам тук таме някой бял косъм прошарено така и кат минах 35те и тръпна всеки път в ужас кога ли обръщението ще стане "тоя дядо е дошъл да види пералнята"...
Абе бай Айнщайн убаво го е казал "Единственото лошо на младото поколение е че вече не съм част от него"...Няма как да изгрее слънце,ако преди това не е имало нощ.Голямата депресия ражда най-големия злодей на всички времена-Хитлер.Но ражда и гении като Айнщайн и Чаплин.Примерно без втория нямаше никога да разберем че Живота е също толкова неизбежен,колкото и Смъртта!И все още вярвам че гениите са повече от сатрапите...
Comment
-
Райнхард написа Виж мнениеДа, забавно е да се гледат 35-37 годишни чичаци (като тези двамцата), които да се правят на тийнейджъри. То и тук има много такива- обличат се и се държат като такива, даже се опитват да говорят като такива и по цял ден се шляят пред НДК (да някои се имат за скейтъри) или по кафетата на Витошка.Truth will save the world
Comment
Comment