Amazon написа
Виж мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Майтапи ¹ 5
Collapse
X
-
Кухулин написа Виж мнениеИ още си я свиркам, между друготоThis is my signature. There are many like it but this one is mine.
Comment
-
Кухулин написа Виж мнениеТая пуснаха на митинга"Мисля, че видът на изпотени мъже им въздействаше." - дан Глокта
Comment
-
pnp5q написа Виж мнениеИнтересно, аз пък не я знам. Което означава, че през соца не са ни занимавали с химна на чужда държава. Даже на онази държава. (Това май си има име - ксено-патриотизъм. Но то тогава всички химни бяха свещени. Не се изпълняваха под път и над път. Включително нашия.) Виж това "Десятый наш десантный баталион", "Вставай, страна огромная" (тази си е за настръхване), "По долинам и по взгорьям" - и сега мога да ти изпея повечето куплети - с текста и с чувство!
Comment
-
Кухулин написа Виж мнениеНас ни занимаваха. И погребението на Андропов, и погребението на Черненко ги гледахме по телевизията организирано целия клас. Много беше весело
Comment
-
Интересно какво ли е продиктувало този надпис
Модератор на раздели "Втора световна война" и "Междувоенен период".
Проект 22.06.1941 г.
"... там можете да попаднете на персонажи като например "честен прокурор" - а това, съгласете се, е същество къде-къде по-фантастично от някакъв си там "тъмен елф"." ©
Comment
Comment