Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Майтапи ¹ 5
Collapse
X
-
Dinain написа Виж мнениеКато се замисля, не е смешно. Стана ми жал за тези деца, това може да нанесе психологически травми за цял живот.
Не знам кой болен мозък е измислил това "пиршество" / театрален канибализъм.
Едно на ръка, че в 21-и век държиш мумифициран труп и организираш преклонения, но да правиш торти, изглеждащи като труп... нимоа
Comment
-
Ти пък в желание да защитиш руснаците, се излагаш с някакви абсолютно налудничави аргументи. Сравняваш Ленин със зомби?
Има някаква логика все пак, признавам...
"No beast so fierce but knows some touch of pity."
"But I know none, and therefore am no beast."
(Richard III - William Shakespeare)
Comment
-
Amazon написа Виж мнениеТова с поклонението пред купчини развалено месо, остатъци от социопати ми е непонятно. Добре че при нас разкараха Гошо Тарабата.
Дори египтяните са погребвали мумиите а не са организирали ”музеи на страха”.
Comment
-
А да видим кой ще познае колко крави има на картинката.
Няма как да изгрее слънце,ако преди това не е имало нощ.Голямата депресия ражда най-големия злодей на всички времена-Хитлер.Но ражда и гении като Айнщайн и Чаплин.Примерно без втория нямаше никога да разберем че Живота е също толкова неизбежен,колкото и Смъртта!И все още вярвам че гениите са повече от сатрапите...
Comment
-
Не са пет.Да дам малко жокер.Отговора е шибан.Затова и е в тая тема,а не в някоя официална тема за загадки...Няма как да изгрее слънце,ако преди това не е имало нощ.Голямата депресия ражда най-големия злодей на всички времена-Хитлер.Но ражда и гении като Айнщайн и Чаплин.Примерно без втория нямаше никога да разберем че Живота е също толкова неизбежен,колкото и Смъртта!И все още вярвам че гениите са повече от сатрапите...
Comment
-
mechoka написа Виж мнениеНе са пет.Да дам малко жокер.Отговора е шибан.Затова и е в тая тема,а не в някоя официална тема за загадки...This is my signature. There are many like it but this one is mine.
Comment
Comment