Четири дневна работна седмица, много красиви жени, най-големите запаси на нефт на планетата - направо земен рай
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Майтапи ¹ 5
Collapse
X
-
Мда,както е тръгнала икономиката им-скоро време няма да има и какво да ядат с което отпада и проблема с недостига на тоалетна хартия...Няма как да изгрее слънце,ако преди това не е имало нощ.Голямата депресия ражда най-големия злодей на всички времена-Хитлер.Но ражда и гении като Айнщайн и Чаплин.Примерно без втория нямаше никога да разберем че Живота е също толкова неизбежен,колкото и Смъртта!И все още вярвам че гениите са повече от сатрапите...
Comment
-
Amazon написа Виж мнение... много красиви жени...Никто не обнимет необъятного! - Козьма Прутков
A який чоловiк горилку не п'є - то вiн або хворий, або падлюка. - Невідомий українець
Comment
-
Има разлика. Първият вариант е по-гот, определено
И две неща за алкохола
Модератор на раздели "Втора световна война" и "Междувоенен период".
Проект 22.06.1941 г.
"... там можете да попаднете на персонажи като например "честен прокурор" - а това, съгласете се, е същество къде-къде по-фантастично от някакъв си там "тъмен елф"." ©
Comment
-
Dinain написа Виж мнение
Е просто няма такава идиотия.
- Маша, ти коя част от другаря Ленин искаш - плешка, дробче или ребърце?
- Извинявайте, а от левия баджак на Сталин, нещо останали?Last edited by Stan; 10-04-2016, 11:19.
Comment
-
Като се замисля, не е смешно. Стана ми жал за тези деца, това може да нанесе психологически травми за цял живот.
Не знам кой болен мозък е измислил това "пиршество" / театрален канибализъм.
Едно на ръка, че в 21-и век държиш мумифициран труп и организираш преклонения, но да правиш торти, изглеждащи като труп... нимоа"No beast so fierce but knows some touch of pity."
"But I know none, and therefore am no beast."
(Richard III - William Shakespeare)
Comment
-
Dinain написа Виж мнениеКато се замисля, не е смешно. Стана ми жал за тези деца, това може да нанесе психологически травми за цял живот.
Не знам кой болен мозък е измислил това "пиршество" / театрален канибализъм.
Едно на ръка, че в 21-и век държиш мумифициран труп и организираш преклонения, но да правиш торти, изглеждащи като труп... нимоа
Иначе е гнусно, да.Модератор на раздели "Втора световна война" и "Междувоенен период".
Проект 22.06.1941 г.
"... там можете да попаднете на персонажи като например "честен прокурор" - а това, съгласете се, е същество къде-къде по-фантастично от някакъв си там "тъмен елф"." ©
Comment
-
"No beast so fierce but knows some touch of pity."
"But I know none, and therefore am no beast."
(Richard III - William Shakespeare)
Comment
Comment