Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Майтапи ¹ 5
Collapse
X
-
Last edited by Nick; 21-02-2016, 21:28.Никто не обнимет необъятного! - Козьма Прутков
A який чоловiк горилку не п'є - то вiн або хворий, або падлюка. - Невідомий українець
Comment
-
Не можах да се сдържа: това ми го показаха сложено в една страница на "Атака". За който не се сеща: това е редактирана от атакистите версия на картата от първата форумна игра. То вярно, че това-онова и до сега се е случвало да се цитира, но по този начин ... не е истина простоМодератор на раздели "Втора световна война" и "Междувоенен период".
Проект 22.06.1941 г.
"... там можете да попаднете на персонажи като например "честен прокурор" - а това, съгласете се, е същество къде-къде по-фантастично от някакъв си там "тъмен елф"." ©
Comment
-
messire Woland написа Виж мнениеНе можах да се сдържа: това ми го показаха сложено в една страница на "Атака". За който не се сеща: това е редактирана от атакистите версия на картата от първата форумна игра. То вярно, че това-онова и до сега се е случвало да се цитира, но по този начин ... не е истина просто
Инак чисто статистически таз територия с по-малко от 200 милиона популация не можем я удържа...Analog man...
Comment
-
pkolev написа Виж мнениеKрым наш!
Инак чисто статистически таз територия с по-малко от 200 милиона популация не можем я удържа...
За мен обаче най-странното е: не им ли е направил впечатление това, че картата на Европа е нарязана на провинции с номера? Или просто това е била първата лесна за редактиране карта в чист формат (т.е. не е jpg).
И за да не е само коментарен поста:
Last edited by messire Woland; 22-02-2016, 07:15.Модератор на раздели "Втора световна война" и "Междувоенен период".
Проект 22.06.1941 г.
"... там можете да попаднете на персонажи като например "честен прокурор" - а това, съгласете се, е същество къде-къде по-фантастично от някакъв си там "тъмен елф"." ©
Comment
-
Amazon написа Виж мнение
Comment
-
Amonit написа Виж мнение.. пездец вам...Никто не обнимет необъятного! - Козьма Прутков
A який чоловiк горилку не п'є - то вiн або хворий, або падлюка. - Невідомий українець
Comment
Comment