Преди няколко дена пуснах темата за нечовечните убийства на Любен Парванов от Безденица и Цветелина от Габрово и двете през 1992.Модераторите на форума обаче ги заклюха.Защо?Точно в такъв военно исторически форум аз очаквах, че ще срещна разбиране.Модератори на форума недейте прикрива истината.Ако имате съвест моля за човечност.Поправете грешката си и отключете темите.Ако постъпите справедливо ще ви провърви в живота.Ако пък не искате да ги отключите значи излиза, че или ви е страх от истината което е недостойно и жалко или, че сте хора на убийците.Аз написах темите за да може хората да знаят истината и да се пазят от тези убийци защото те са на свобода.Защо заключихте темите?Нямам ли право и аз да бъда изслушан в тях и да кажа каквото знам?Всеки трябва да бъде изслушан.И най вече аз защото говоря истината на сто процента.Тези убийци са на свобода и не са се променили.Нека хората да знаят за да се пазят от тях.Заради доброто на хората отключете темите.Иначе излиза, че държите хората в заблуда и да не знаят истината и излиза, че не им мислите доброто.Ако пък и тази тема бъде заключена това говори много лошо за вас модератори.Или още по-лошо говори за вас модератори ако я свалите.
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Защо модератори на форума заключихте темите за убийствата на Любен Парванов и Цветели
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
ГостМаркери: Никакви
-
Досега никога не съм си губил времето да отговарям на подобни постове. Вероятно ще прозвуча много грубо, но за мен вашето държание също е грубо. Еквивалентно е на нахълтване на събиране в кръчмата и раздаване на нареждания кой как трябва да се държи и за какво да приказва.
Нямам ли право и аз да бъда изслушан в тях и да кажа каквото знам?
За мен е очеизвадно, че вас въобще не ви интересува този форум и сте се регистрирали единствено за да си пуснете съобщението, което в идентичен вид сте пуснали и другаде. За мен това е обидно.albireo написа...в този форум... основно е пълно с теоретици, прогнили интелигенти и просто кръчмаро-кибици...
-
Гост
Imperial написа Виж мнениеВероятно ще прозвуча много грубо, но за мен вашето държание също е грубо.Imperial написа Виж мнениеЕквивалентно е на нахълтване на събиране в кръчмата и раздаване на нареждания кой как трябва да се държи и за какво да приказва.
Imperial написа Виж мнениеНе и в ЧАСТЕН форум с определена тематика. Тук нямате абсолютно никакви исконни ПРАВА.Imperial написа Виж мнениеВашата тема по абсолютно никакъв начин не се вписва в тематиката на форумите.
Imperial написа Виж мнениеЗа мен е очеизвадно, че вас въобще не ви интересува този форум и сте се регистрирали единствено за да си пуснете съобщението, което в идентичен вид сте пуснали и другаде. За мен това е обидно.
Кое му е обидното???Никакъв грях не съм сторил, че съм ги пуснал тези теми.Обаче ти като ги заключи тези теми имаш голям грях.А напротив аз върша добро и постъпвам правилно.
Аз ако бях държател на този форум и някой пусне такива теми като моите за несправедливи убийства не бих ги заключил или махнал.
Защо прикриваш убийци и не искаш хората да знаят истината?
Comment
Comment