Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Революция в България

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Време
  • Show
new posts

Революция в България

Здравейте,
    бих искал да попитам хора , запознати с историята,политиката и доста други неща , като вас има ли корени надигането на всенароден бунт в България срещу сегашните ни политици???В смис доста ми е мъчно след като хората толкова много протестираха , а нахалните Орешарски и компания не сдадоха властта , докато Бойко поне го направи (въпреки че и той не е стока , а му и изтичаше и мандата)...Това още един път ме убеди , че българите са адски робския народ и ме накара поне за малко да ме е срам , че съм българин...Разбира се , това не значи че ще избягам в чужбина , но доста негативни новини и събития около нашата държава сриват националното ми самочувствие , а предполагам това срива нац. самочувствие на всички...

Така де , политиците не ги е страх от протести , кво ги бърка тях някакви мирни шествия...Но предполагам , че ако им запари под дупето и започнат да се притесняват за живота си , ще запеят друга песен...Не искам да изглеждам като някакъв фундаменталист,екстремист и т.н. , но не искам като порастна да живея в страна в , която никой НИЩО НЕ ПОЕМА вече след толкова години на преход , и едни и същи хора само си сменят властта и крадат парите...Постоянно сме в някакви класации на последно място по пари,щастие,раждаемост и т.н.Ромите в България , нямам нищо против тях , но не е нормално да правят по толкова много деца и да вземат помощи за тези деца , чиято обща стойност на тези помощи да е по-голяма от заплатата на повече българи...Не обвинявам ромите , обвинявам властимащите , те нарочно искат ние всички да сме необразовани за да могат да ни контролират по-лесно...Мозъка на един циганин със начално образование , лесно може да бъде промит и освен това гласът му може да бъде купен за 20 лв...Колкото повече необразовани цигани , толкова по-лесно изборите ще се печелят с пари , а не със симпатии...Извинете , но не искам да живея в страна , където хора , които знаят две букви на кръст да решават бъдещето на страната ми...Вярно , всички се грижат за циганите , щото да не ги нарекат расисти и т.н. и може би защото им съчувстват за преживяното през Холокоста, ама чак пък толкова...

Така де, главния ми въпрос е има ли корени у нас едно всенародно въстание , как би протекла организацията му , ще се стигне ли до сблъсъци между полицаи,военни и въстаници или политиците ще се изплашат и най-накрая ще седнат на масата за да изслушат народа , защото все пак те работят за нас , не ние за тях (в смис така трябва да е по принцип ;д )...Всичко е образно казано , представете си една алтернативна история Може ли в България да се разгърнат боеве между борци за свобода и правителствени войски , както например в Сирия, в Египет и както много случаи ( ако тръгна да ги изброявам всичкитее ... ;д ) и ще предизвика ли това интереса на по-големи държави "загрижени" за нас???

Извинявам се , ако има подобна тема

В този форум не допускаме теми, касаещи съвременната Българска политика.
    albireo написа
    ...в този форум... основно е пълно с теоретици, прогнили интелигенти и просто кръчмаро-кибици...

Comment

Working...
    X