Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Автомобил реплика на МиГ-23

Collapse
X

• Filter
  • Време
  • Show
new posts

Автомобил реплика на МиГ-23

Здравейте,

първоначално искам да ви поздравя за страхотния форум. Следя го от доста време, но поради недостатъчност на познанията, засега се ограничавам само с четене.

Въпросът по който ви пиша не е свързан с авиацията, но смятам, че вие сте хората, които могат да ми помогнат в малкия ми проект. Писах на ваш колега, и той ми каза, че няма проблем да пусна тази тема, та, ето за какво става дума:

В момента подготвям визуалния вид на един автомобил, като идеята е да да изглежда, малко или много, като реплика на български МиГ-23, преди 1992-ра година. Основата е тъмно-зелен мат, остналите означения - винил. Засега разполагам с графики на разкрасените МЛД, тоест "акулските зъби", ще ги комбинирам с бордовите номера и означенията до 1992-ра година, по-точно петолъчките с трибагреника и червените бордови номера с бял кант.

В момента разполагам с графики на "акулските зъби", трибагерника с петолъчка, шрифта за бордовите номера.

Това от което се нуждая са останалите означения по бойните ни самолети, от тип - "внимание, катапултна седалка" (не знам как е точното означение в нашата авиация, заимствал съм го от американските), както и останалите предупредителни, означителни или напълно военни надписи и графики. Във вид на снимки, векторни графики, или описание, ще е достатъчно.

Прилагам ви един мой проект от днес, сноуборда на приятел, горе-долу да добиете представа какво правя и как го правя:

Поздрави,
    Юлиян Апостолов

Акулови зъби и петолъчки на МиГ-23 не е имало по едно и също време.
    Peace Through Strength -- Victory Through Devastation

Comment

Дам, за това посочих - разкрасените МДЛ-та

Просто петолъчките ми харесват чисто визуално, и според мен ще стои по-добре от кръглите означения, както и червено-белите бордови номера

Comment

Между другото сигурно няма да е невъзможно да отидеш в Доброславци и да снимаш/разгледаш останалите там МиГ-23МЛД, едва ли охраната е много и старателна и може и да те пуснат. Поне от Пан са ходили - http://www.pan.bg/view_article-53-16...ivat-nali.html
        Тукашният техен представител е потребителят Preslav http://forum.boinaslava.net/member.php?5568-Preslav - може да го разпиташ как са влезли те и трябват ли някакви специални разрешителни.
        „Аз, Драгомир, писах.
        Аз, Севаст Огнян, бях при цар Шишман кефалия и много зло патих. В това време турците воюваха. Аз се държах за вярата на Шишмана царя.“

Модератор на раздел "Военна Авиация"

Comment

Working...
        X