Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Deadliest Warrior-TV Series

Collapse
X
 
  • Filter
  • Време
  • Show
new posts

    Deadliest Warrior-TV Series

    Здравейте!
    Някой от вас гледал ли е това шоу и какво му е мнението? Вярно, че такова сравняване между различните бойци сериозно навлиза в територията на фантастиката. Все пак на мен ми беше интересно изпробването на различните оръжия. Донякъде се добива представа за начина на използване и пораженията, които се получават.
    На доста от епизодите обаче се смях от сърце .

    #2
    Сега ги загледах и ти благодаря за податката. Изключително са забавни! Разбира се хората не се опитват да правят документалистика а просто се забавляват и това е готиното, препоръчвам го на всички освен на повередните -фили или -фоби. Епизода със зелените барети срещу спецназ е класика - смял съм се със сълзи. Не знам откъде продуцентите са успели да изнамерят истински ветерани от двете школи с такова чувство за хумор но някак си са успели.
    This is my signature. There are many like it but this one is mine.

    Comment


      #3
      Да, интересни са най-вече пораженията, нанасяни с различните оръжия, и закачките между представителите на двата отбора (Мафия с-у Якуза беше особено забавно). Останалото са пълни глупости.
      albireo написа
      ...в този форум... основно е пълно с теоретици, прогнили интелигенти и просто кръчмаро-кибици...

      Comment


        #4
        Разбира се, на шоуто не може да се гледа сериозно от историческа гледна точка, но си е забавно. Катаната разсече с един удар три прасета и половина ли бяха? Впечатляващо за мен беше и майсторството с което "самурая" от екипа на самураите стреляше с Юмито. Оказа се също, че всички американски индианци мачкат наред и че тяхната извита пръчка наречена лък и по-добра от сложно съставният лък . Във втори сезон нещата загрубяват и сравненията стават още по-смешни и забавни. Влад Цепеш vs Сун Дзъ ?!?!

        Comment

        Working...
        X