Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Въпрос за името на един филм , които незнам как се казва ?

Collapse
X

• Filter
  • Време
  • Show
new posts

Въпрос за името на един филм , които незнам как се казва ?

Въпрос за името на един филм , които незнам как се казва , гледал съм го като малък ?.
    Деиствието е нещо ( измислен вероятно инцидент)от Студената война и се развива ако не се лъжа някъде на Алуетските острови или близки до тях Съветски острови.
    Дори не помня точно кога съм го гледал , някъде от 1988-1991г.

Ако става въпрос за сблъсък между съветска фрегата и някакъв сащиански кораб (сащианците изглеждаха като взети от филм за Витенамската война разпасани солдати), то съм гледал едно подобно филмче като малък. Казваше се "Среща в океана" ("Одиночное плавание") или нещо подобно и беше много глупав милитаристично-пропаганден филм (каквито се правят навсякъде по света и, подозирам, с участието на някакви военни в цялата работа). Май беше от цяла серия подобни филми, предполагам че поръчвани от съветските военни, които представяха в героична светлина различните въоръжени сили и обикновено сюжетът беше някакво учение, в което нещо се обърква и смелите военни и т.н. (такива бяха, доколкото си спомням, "В зоне особого внимания", "Ответный ход", имаше и един за стратегически бомбардировач, но не помня точно как се казваше). Нещо като "Пирати на ХХ век", но още по-пропагандно.

Comment

"Среща в океана" ("Одиночное плавание") и на мен така ми се струва , по бегли спомени.

Comment

Въпрос за името на един анимационен манга филм , които незнам как се казва , гледал съм го като малък ?.
        За един танк ,... в един град , някакви гоненици ,стрелби , танка плува стои под водата на едно езерце в градът ?

Comment

Working...
        X