Съобщение

Collapse
No announcement yet.

"Един от Първа Дивизия"....

Collapse
X

• Filter
  • Време
  • Show
new posts

"Един от Първа Дивизия"....

Здравейте , интересува ме от къде мога да си купя тази книга , или евентуално някой ако я продава бих я купил.Извинявам се предварително ако съм пуснал темата не където трябва , нов съм в форума.Поздрави.

В София, търсиш улица Иван Вазов, пряка на Раковска. На нея се намира книжарницата на Военното издателство. Там я имаше по 20 стотинки и по важното, на новия правопис. Иначе, тук в библиотека можеш да я свалиш на стария

Всички книги са в PDF формат! Тези с линкове от Archive.org, водещи към Google Library могат да бъдат намерени, като при отварянето на съответния линк в Archive.org вляво в секцията View thе book се потърси All files:http - което отваря FTP директория, откъдето те могат да бъдат направо изтеглени в съответния предпочитан формат

Не е нужно да добавям, че това е страхотна книга.

Comment

От книжарницата на Военното издателство ако си от София. Ако не си влез в сайта им от контакти прати имейл или се обади на посочените телефони на Боряна Караджинова евентуално да ти я изпрати.
      Книката е класика все пак става въпрос за Първа пехотна софийска дивизия.
      "Благословен да бъде Бог, Който забавя, но не забравя!"
      "Пред картечницата - триста руски трупа. До картечницата нито един патрон. Но за това като верен страж падналия до нея защитник".
      СВЕТЦИ!!!

Comment

Благодаря много за информацията , ще се отбия до издателството и дано да я имат в наличност.Много хора ми казват , че била великолепна та затова реших да я прочета.

Comment

аз пък почнах да я чета от линка, който бяхте дали интересна ми се видя ама е гадно да четеш от компа и то на стария правопис... пък и съм от Добрич не става да ходя да софия заради това само

Comment

Да бе и аз разбрах преди време, че книгите там ги продавали на кило, ама колкото и пъти да се засилвам с торбите към тая книжарница все е затворено, та вече си мислех че не работи въобще.
            (\_/)
            (°_°)
            (> <) <- This is Bunny. Copy Bunny into your signature to help him on his way to world domination.

Comment

Работи, просто има почивка между 13.30 и 14.30. Намират се интересни четива, най-вече мемоари, за по 50 стотинки примерно...Вдъхновяващо местенце, за съжаление вече съм изкупил всичко, което на мен ми беше интересно там. )
              Но разкажи със думи прости на тях, на бъдещите хора, които ще поемат поста ни, че ние храбро сме се борили!

Comment

Erwin Rommel написа Виж мнение
                аз пък почнах да я чета от линка, който бяхте дали интересна ми се видя ама е гадно да четеш от компа и то на стария правопис... пък и съм от Добрич не става да ходя да софия заради това само
                Приятел и аз съм от Добрич и си я поръчах по телефона. За 6-7 лв. доста неща си взех. Намери номера на военното издателство в нета обади се и ще ти обеснят подробно, ако не се справиш пиши ще измисля нещо, но това е варианта.
                Къде и да одиш, къде и да шеташ, не се срами, не се плаши българин да си.

Никой не е по-сляп от този, който не иска да вижда.

Войната е много сладко нещо за тези, които не са я виждали.

Comment

Working...
                X