Здравейте , интересува ме от къде мога да си купя тази книга , или евентуално някой ако я продава бих я купил.Извинявам се предварително ако съм пуснал темата не където трябва , нов съм в форума.Поздрави.
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
"Един от Първа Дивизия"....
Collapse
X
-
В София, търсиш улица Иван Вазов, пряка на Раковска. На нея се намира книжарницата на Военното издателство. Там я имаше по 20 стотинки и по важното, на новия правопис. Иначе, тук в библиотека можеш да я свалиш на стария
Всички книги са в PDF формат! Тези с линкове от Archive.org, водещи към Google Library могат да бъдат намерени, като при отварянето на съответния линк в Archive.org вляво в секцията View thе book се потърси All files:http - което отваря FTP директория, откъдето те могат да бъдат направо изтеглени в съответния предпочитан формат
Не е нужно да добавям, че това е страхотна книга.
-
От книжарницата на Военното издателство ако си от София. Ако не си влез в сайта им от контакти прати имейл или се обади на посочените телефони на Боряна Караджинова евентуално да ти я изпрати.
Книката е класика все пак става въпрос за Първа пехотна софийска дивизия."Благословен да бъде Бог, Който забавя, но не забравя!"
"Пред картечницата - триста руски трупа. До картечницата нито един патрон. Но за това като верен страж падналия до нея защитник".
СВЕТЦИ!!!
Comment
-
Да бе и аз разбрах преди време, че книгите там ги продавали на кило, ама колкото и пъти да се засилвам с торбите към тая книжарница все е затворено, та вече си мислех че не работи въобще.(\_/)
(°_°)
(> <) <- This is Bunny. Copy Bunny into your signature to help him on his way to world domination.
Comment
-
Работи, просто има почивка между 13.30 и 14.30. Намират се интересни четива, най-вече мемоари, за по 50 стотинки примерно...Вдъхновяващо местенце, за съжаление вече съм изкупил всичко, което на мен ми беше интересно там. )Но разкажи със думи прости на тях, на бъдещите хора, които ще поемат поста ни, че ние храбро сме се борили!
Comment
-
Erwin Rommel написа Виж мнениеаз пък почнах да я чета от линка, който бяхте дали интересна ми се видя ама е гадно да четеш от компа и то на стария правопис... пък и съм от Добрич не става да ходя да софия заради това самоКъде и да одиш, къде и да шеташ, не се срами, не се плаши българин да си.
Никой не е по-сляп от този, който не иска да вижда.
Войната е много сладко нещо за тези, които не са я виждали.
Comment
Comment