Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Международен панаир на образованието, Пловдив, 2009. Чудесен повод да се срещнем!

Collapse
X
 
  • Filter
  • Време
  • Show
new posts

    Международен панаир на образованието, Пловдив, 2009. Чудесен повод да се срещнем!

    Девизът - "Знанието ражда победители - бъди един от тях!", е предизвикателство към участниците в Международния панаир на образованието. Това са както държавни, така - и частни образователни институции от цялата страна и от чужбина. На форума, своеобразен Дом на знанието, участват и специализирани къщи, свързани с обучението и живота на младите хора; издателски фирми; организатори на международни туристически, културни и трудови прояви на учащите се; дизайнери на детска и младежка мода; доставчици на интернет услуги; агенции за международна академична мобилност...

    Международният панаир на образованието е с широк спектър - от детската градина до университета. Изложителите предлагат от учебни помагала до униформи, от класическия учебник до виртуалния - в Интернет.

    На кръгли маси и дискусии се обсъждат проблеми от цялостния образователен цикъл. Образователни институции представят своите идеи и позиции и популяризират своето ноу-хау.

    На Международния панаир на образованието посетителите могат да се срещнат с представители на различни учебни заведения, да получат подробна информация за формите и начините на обучение, за да направят правилния избор.

    Кога: 27.03.2009 – 28.03.2009

    Къде: Международен панаир, Пловдив

    Допълнителна информация: Международен панаир – Пловдив; 032/902316
    Ако мислиш за 1 година напред, посей ориз, ако мислиш за 10 години напред, засади дърво, а ако мислиш за 100 години напред - образовай населението!!!
Working...
X