Проспуснах да спомена- в трейлъра Бейн звучеше много по-добре, във филма беше като прегракнал Дарт Вейдър
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Лоши филми
Collapse
X
-
Gaden Gogi написа Виж мнениевъпреки че този беше крачка напред в сравнение с предният където жокерът беше просто противен
Comment
-
Зов за Завръщане 2- тъкмо се връщам от премиерата, бррррррр
Почвам със социялната тсран ана въпроса- хич не вденах на какво се радваха тия лумпени от колонията (където след изчезването на мръсното имперско подтъничество даже изгря слънце)...за всеки човек с капка мозък е очвидно че като няма тунел го ням аи единственот място където тези могат да ходят и да работят...ама явно филмът е насочен мъм 15 годишни лумпенчета социалистчета.
Предвижването- тоя влак взе 6+К км за има няма 3 минути...пита се, при равномерно отрицателно ускорение ...колко G трябва да е това ускорени и защот тия не се оплескаха по стенит епри него? без д аброим как се разхождана на открито (възхушният поток би трябвало също доста оплескващо да действа) и т.н.т
Синтетичнит еполицаи- за какъв му е на някой да си играя с толкова жироскопи че да направи ходещо чучело? Отделно защо ходещото чуело трябва с ръка да си човърк аинтерфейса за д аис изобрази само на себе си нещо? Защо оръсжио му не е вградено ами му трябвта ръца от които някой да го вземе...защо на тикват аму се изписа то какво си мисли?
И последно- най-лошото чучело, дето даже беше черно явно неше сглабяно от новият колега киаец...все пак добрият на ръка го разглоби....китайцла му работа.
Comment
-
При положение че имат технология за синтетични чучела защо наемат лумпени от другият края на света ми не включат няколко чучела д аправят други чучела...и после да чистят земята?
Мноого странно химичерсо замърсяване дто стоеше статично и строго локализирано...явно някой го е мързяло д амисли друг начин защот зеята е в това състояние....
Мързи ме да пиша повече, дори нямаше читави ефекти.
Първият ЗЗЗ беше по-читав.
Comment
-
За "Снежанка и ловецът" наистина слаб филм като цяло, като го гледах ми се стори, че искали да направят нещо от типа "Уилоу", но не се е получило.Къде и да одиш, къде и да шеташ, не се срами, не се плаши българин да си.
Никой не е по-сляп от този, който не иска да вижда.
Войната е много сладко нещо за тези, които не са я виждали.
Comment
-
Новият връх май все пак е The Expendables 2. Нема такава върховна тъпотия, пълна липса на сценарий, актьорска игра, малоумни ефекти и кво ли още не. Просто нямам думи. В сравнение с него тази глупост Total Recall (и новият, и старият са пълни тъпни) е направо шедьовър (най-малкото заради Кейт Бейкинсейл)
Comment
-
ndragostinov написа Виж мнение"Снежанка и ловецът" е насочен повече към младежката аудитория и за да я привлече взеха едно познато лице от филма "Здрач", по който всички тинейджъри бяха изкукуригали. Затова всъщност нямам големи очаквания, но въпреки това ще го видя.
Още в първите минути е невероятен с тъпотията си - ябълковото дърво, което, въпреки че сега е цъфнало, дава и бая зрели плодове. Уникално.
Comment
-
Вчера гледах "Снежанка и ловецът". Не съм обърнал внимание на ботаническата реалистичност (не знам що за нагласа трябва да има човек, за да търси реалистичност в екранизация на приказка за деца; това е все едно да отидеш в публичен дом и да се оплакваш, че няма wi-fi в стаите), но филмът ме отегчи просто като разказ - нямаше съспенс, нямаше "вълшебни" моменти (като сравнение се сещам за едновремешните "Уилоу" или "Лабиринт"). А може и просто вече да не съм в подходящата възраст.
Не че е наистина лош, но не внася нищо ново в сагата. Още от същото - непрестанен екшън, следене и надлъгване с IT технологии, безкруполни чичковци решават съдби на среднощни съвещания в мрачни офиси. Освен програмата "Treadstone" на ЦРУ, се оказва че има програми "Outcome", "LARKS" и т.н на други правителствени организации., целящи все едно и също - да произведат ултимативния супер-агент посредством не-дотам етични и законни методи на обучение, включително експериметнални медикаменти и генно инженерство. Естествено, когато поредната история заплашва да се превърне в медиен скандал и програмата е прекратена от създателите си, не всички "следи" се оставят да бъдат заличени и се обръщат срещу създателите си. И така вече четвърти филм, но формулата все още работи, така че като нищо можем да очакваме франчайзът да продължи.Last edited by Dinain; 02-09-2012, 12:53."No beast so fierce but knows some touch of pity."
"But I know none, and therefore am no beast."
(Richard III - William Shakespeare)
Comment
-
Кой говори за ботаническа реалистичност? Става дума за елементарна логика, определяща някакви разумни граници на причина и следствие. Разбира се, ако филмът има претенцията да бъде сюрреалистичен, то дървото с цвят, без листа и зрели ябълки, си има своето място. Ама нещо ме кара да се съмнявам. Просто е пример за творческо бездарие.
Comment
-
Всяка приказка за деца е малко или много сюрреалистична - от самият акт на изяждане нечие сърце за придобиване на вечна красота, до разпаряне корема на вълка или котарак с чизми. И във въпросният филм имаше предостатъчно вълшебна флора и фауна, та да се обръща внимание на някакво ябълково дърво. Което ме подсеща за момента с божеството-елен-дух-на-гората, който според мен беше пришит с бели конци към историята, напълно излишен и безсрамен рип-офф на "принцеса Мононоке".
"No beast so fierce but knows some touch of pity."
"But I know none, and therefore am no beast."
(Richard III - William Shakespeare)
Comment
Comment