Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Търся речи на български държавници

Collapse
X

• Filter
  • Време
  • Show
new posts

Търся речи на български държавници

Здравейте!
    Имам една молба. Във връзка с проект, който подготвям за университета, ми трябват речи/слова на няколко български държавника:

Стефан Стамболов
    Богдан Филов
    Александър Стамболийски
    Александър Цанков

Някой има ли представа къде в интернет мога да открия някакви техни речи? Или да препоръча някакви книги, в които има публикувани?
    На Богдан Филов издирвам и една конкретна - "Пътят на България", произнесена през 1941 г.
    Всякаква помощ е добре дошла!
    Но разкажи със думи прости на тях, на бъдещите хора, които ще поемат поста ни, че ние храбро сме се борили!

Хайде въздържайте се от спам. Човекът е написал какво търси, ако някой може ад му помогне - да пише. Желанието да се публикува мнение заради самия процес може и да ви се вижда похвално, но модераторите имат малко по-различно мнение по този въпрос и то се съчетава с желание и възможност да го наложат.

Comment

Можеш ли да ми пратиш или публикуваш речта Пътят на България", от 1941 г. ?

Comment

Опитай тук ако успееш да го дръпнеш - http://books.google.bg/books/about/%...AJ&redir_esc=y

Comment

Не ми излиза...не можеш ли да я публикуваш тук?

Comment

И при мен не става. Ама аз съм на вие с компютрите. Явно иска някаква програма за разчитане питай някой знаещ компютрите човек. Ако си от София отскочи до народната библиотека по лесно ще е. Успех.

Comment

Working...
            X