Според Вас Уилям Фокнър расист ли е?
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Фокнър и расизма
Collapse
X
-
Да, интересен ник... Аз до колкото знам Тед Бънди е убил повече от 300. На това изобщо не може да се каже геройство, ако не е по време на война. За Фокнър не си спомниам да съм срещал нищо до този момент.scharfschutze ®
Originally posted by "княз Крылов"
Ъ? Да убиеш 300 жени по време на война е герояство? мда ....
Много добре знаеш какво съм имал предвид като съм написал по-горния пост, касаещ 300 убити. Не ми изопачавай думите, защото не е достойно за човек като теб, от знатно потекло... да пише подобни неща. Не се заяждай с мен. Няма да постигнеш нищо. Не смятам, че мястото за лични заяждания е тук, на форумите на Бойна Слава.scharfschutze ®
А аз смятам че ти си този който изопачава думите му. Въобще не се заяжда с теб, това което си казал в контекста на убийствата за които става дума лесно може да се тълкува не както ти си го мислил.
И въобще откъде се пръкна тая история за убийци?...albireo написа...в този форум... основно е пълно с теоретици, прогнили интелигенти и просто кръчмаро-кибици...
Comment
-
аз имам три въпроса-предложения:
1. ТедБънди - след като не те кефи, защо си си сложил този прякор?
2. Не смятам, че е правилно тема да се започва по този начин - ако наистина се интересуваш от Фокнър, кажи си своето мнение за него, някакъв твой анализ или нещо такова - след това задавай въпроса си. Иначе, бих решил, че целиш единствено провокация.
3. Защо се карате?
Comment
-
Хронология на събитията:
Рамблер: Интересен ник - Тед Бънди, един от най-големите серийни убийци.......убил, доколкото си спомням 20-тина жени.
scharfschutze: Аз до колкото знам Тед Бънди е убил повече от 300. На това изобщо не може да се каже геройство, ако не е по време на война.
княз Крылов: Ъ? Да убиеш 300 жени по време на война е герояство? мда ....
scharfschutze къде точно виждаш изопачаване? ако има някаква грешка то тя е в твоето изказване....защото аз не виждам как по друг начин може да се разбере това което ти каза освен начина по който аз го разбрах. Целта ми не е да се заяждам ...но това че Килрой пострада заради цели 100 млн невинни жертви които одобряваше би трябвало да ти даде поня малък урок да бъдеш малко по-внимателен в това което пишеш и как го пишеш.
И не закачай знатния ми произход ...това не е нещо с което парадирам или се гордея ...това е просто факт и нищо повече.Демокрация не е да правиш каквото си искаш, а да не правиш това, което не искаш.
请您死在地狱般的阵痛
[qing nin si zai di yu ban de zhen tong]
きさまはしんでくださいませんか
[kisamawa shinde kudasaimasenka]
Comment
-
Да, не бях обърнал внимание. Наистина, няма значение дали убиваш на война или не - убиството е грозна работа и не бих одобрил някой да се гордее с подобна постъпка. Не че на някого му пука за моето мнение, но все пак.
А още повече - когато става въпрос за убиството на цивилни, т.е., по идея не въоръжени хора - жертви.
Comment
-
Чета му сега трилогията, Селцето, Града , Имението. Харесва ми стила му. И всеки от героите му е леко "чалнат", с много особен характер. Но ми направи впечетление , че пише с ненавист за негрите. За това попитах , дали и друг е доловил същото.
Иначе Тед Бунди е убил 10 жени.What's one less person on the face of the earth anyway? - Ted Bundy
Comment
Comment