Имам два за терена /50/ които не ми трябват. Ако някой има желание - да пише ЛС.
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Билети за Metallica
Collapse
X
-
То и аз се съмнявам да намедря обаче мисля да мина някак си така да го кажа нелегално в жълтия сектор, ама ще го мислим като вляза на терена.Къде и да одиш, къде и да шеташ, не се срами, не се плаши българин да си.
Никой не е по-сляп от този, който не иска да вижда.
Войната е много сладко нещо за тези, които не са я виждали.
Comment
-
Ами ако е така ще се задоволя със зелената зона, какво да се прави важното е да има :rock: Иначе все пак на билета никъде не пише коя зона си или къде трябва да бъдеш на мене в това ми се крепят надеждите.Къде и да одиш, къде и да шеташ, не се срами, не се плаши българин да си.
Comment
-
Я кажете кой от вас ще ходи на концерта? Аз сега съм отпуск и с още 3-ма приятели ще тръгваме на 25 юли рано сутринтта. После най вероятно ще тръгваме веднага след концерта и няма да мога да остана да се видим с някои от вас.Къде и да одиш, къде и да шеташ, не се срами, не се плаши българин да си.
Comment
-
Аз съм там, билета ми е front of stage Преди концерта най-вероятно ще пием бири в Борисовата градина до стадиона, ама толкова много срещи се навързаха, че направо незнам, даже с разни фенове от Гърция и Сърбия се разбирахме, а от Македония се очакват 7-8 автобуса с фенове(\_/)
(°_°)
(> <) <- This is Bunny. Copy Bunny into your signature to help him on his way to world domination.
Comment
-
Концерта беше невероятен бях най-отпред и там около 20-на човека си спретвахме пого от време на време. В Пловдив не съм бил, но този концерт е най-хубавия от всички до сега, на които съм ходил.Къде и да одиш, къде и да шеташ, не се срами, не се плаши българин да си.
Comment
Comment