Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Устав на БРЦК ново издание

Collapse
X

• Filter
  • Време
  • Show
new posts

Устав на БРЦК ново издание

Излезе ново издание на Устава на БРЦК, отново в червени корици но осъвременен дизайн, книжката е малка 64стр. като са включени следните интересни документи:

1.Встъпителни бележки . . . . . . . . . . . . . 3 стр.

2.Правила върху начина как да се ръководят горски чети (от Панайот Хитов) . . . . . . . . . . 8 стр.

3. Привременен закон за народните горски чети за 1867 л-то (от Георги Стойков Раковски) . . . . . 20 стр.

4. Правилник за четите, образувани за извоюване свободата и независимоста на България (от Иван Попхристов) . . 26 стр.

5. Българският революционен централен комитет до Българският народ . . . . . . . . . . . . 32 стр.

6. Нареда на работниците за освобождението на Българският народ(от Васил Левски) . . . . . . 39 стр.

7. Програма на Българския революционен централен комитет 49 стр.
    8. Устав на Българският Централен Революционен Комитет 51стр.
    9. БРЦК-НОВ цели и задачи . . . . . . . . . . . 60стр.

10. Народна клетва (от Васил Левски) . . . . . . . 63стр.

Тиража е 500 бр. а цената 3лв. всеки който иска да се запознае по отблизо с изданието може да посети следния сайт, но не се стряскайте там цените са различни понеже на сайта дава базова цена http://www.lulu.com/content/1430269 Вече можете да намерите Устава на БРЦК в книжарницата Български книжици на градинката Кристал срещу Военният клуб, ако някой извън София иска да се сдобие с тази книжка може да пише на адрес isvev@abv.bg Нека пазим историята си!
    Аз просто търся истината

Вече и в книжарници Хеликон, може да се намери и на книжната им борса.
    Аз просто търся истината

Comment

При поръчка от 10 или по-вече бройки пощенските разходи не се заплащат.
      Аз просто търся истината

Comment

Working...
      X