Моля за помощ

Collapse
X

• Време
  • Show
new posts
  • diecast
    .....//
    • Oct 2006
    • 18

Моля за помощ

Здравейте,

не знаех къде да се обърна за помощ за това ще опитам тук тъй като предполагам, че повечето потребители на Бойна Слава гледат съвременно руско кино и могат да ми помогнат с намирането на един филм който гледах преди известно време. За съжаление така и не му пуснаха повторение или аз не съм следил както трябва за да го гледам. Става въпрос за филм в който се разказва за ветеран от втората световна война като една част от филма преминава в негови спомени от войната, а другата преминава под формата на някакво учение или транспорт на някаква ракета.
    Няколко от сцените която бегло си спомням беше, че той и още двама-трима/или повече, не помня, извинявам се ако бъркам бройката/ нападат нещо като немска землянка където единия от събратята му бива ранен и в последствие землянката бива взривена. Следващата сцена която си спомням беше как дават транспортьора с ракетата се движи през гориста месност и посредством блокада на пътя от паднали дървета бива нападнат от войници. Не зная дали е било учение или отвличане, защото не съм гледал филма от началото. Имаше и още една сцена с която мисля, че филма свършваше и тя беше как въпросния ветеран се качва в Ми-24 и отлита на някъде.
    Много моля, ако някой е гледал филма или има спомени за него да сподели понеже го търся от доста време и все още не успявам да го намеря.

Предварително благодаря на всеки отзовал се!
    Поздрави!

ps: Извинявам се, ако съм нарушил правило относно подобна тема за търсене на филм.
    Имало едно време...

The only thing that ever really frightened me durring the war was the U-boat peril.
    - W.S.Churchill, The Second World War
Working...