If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Леле! :aaa: :aaa: :aaa: :tup: :nut: Аз си мислех, че само на мене ми е избила сачмата едно време да ги чета. :nut: :nut:
Е, в свободна страна живеем, няма лошо - да си ги чете човека, щом го кефят. Вярно, аз например не бих се заел, но то е въпрос на интереси и цели в живота тая работа, нали
А, защо не, щом има интерес, естествено, че може. Малко е стряскащо, но иначе може. Хубавото на свободната страна е че човек може да си чете каквото ще.
"Страници от миналото", Иван Дуйчев.
Last edited by ; 13-04-2006, 15:52.
Причина: Автоматично сливане на двойно мнение
Неслучайно съвпадение - аз чета същото. Стигнала съм до 3-ия разказ и не смея да продължа, за да не си разваля хубавото усещане от първите два
За непосветените - това е сборник от около 20 разказа за любовта и секса от български автори.Твръде рядко чета съвременна българска художественна литература, но този път не съжалявам. Поне засега.
Док, айде като я прочетем да направим една обща тема на Хана и Манщайн за БС (БС означава не Бойна Слава, а нещо подобно -българската сексуалност) - гарантиран хит на сезона :mhehe: и без това съм подкарала в тази посока
ще направим естествено ^^
Сборникът ще се казва "Rex off" (обезглавяването на минали величия) и ще включва скандални разкази на очевидци от революцията във форума през лятото на миналата година. 20 разказа от 18 мъже и две жени - живата история но БС. )))
скандални разкази на очевидци от революцията във форума през лятото на миналата година.
Нима революцията е приключила??? Та тя още не е изяла децата си Пък и като гледам никакво liberte, egalite, fraternite не се предвижда, така че - да здравствует революция! :tup:
Малка поправка:
Сборникът ще се казва "Rex off" (обезглавяването на минали величия) и ще включва скандални разкази ЗА очевидци на перманентната революция във форума...
Е, че то де се е видяло да има революция, след която да ги има свободата, равенството и братството? Обикновено някой става баща на нацията след революцията, къде в преносен, къде в буквален смисъл ...
Само да попитам, че се вдигна голям шум- изобщо струва ли си Секс off? Все забравям да я разгледам...
Инак, и мен ме е обзела sex-вълната, вчера си купих (с голямо закъснение от датата на издаване) Жорж Батай: Еротизмът. Много забавна книжка, добре пасва в търсенето на културните корени на еротичното
Само да попитам, че се вдигна голям шум- изобщо струва ли си Секс off? Все забравям да я разгледам...
Инак, и мен ме е обзела sex-вълната, вчера си купих (с голямо закъснение от датата на издаване) Жорж Батай: Еротизмът. Много забавна книжка, добре пасва в търсенето на културните корени на еротичното
Въпреки големия шум и медийното преекспониране както на самата книга, така и на отделни автори - според мен си струва. Нещата вътре са доста различни като ниво, но има някои много добри, даже неочаквано добри за съвременна българскиа проза, към която изпитвам известен скептицизъм по принцип. Но пък би било странно всичките да са гениални. И въпреки заглавието в книгата има сравнително малко секс, а еротика пък съвсем (или аз не ги усетих? :sm186: ). На мен лично най ми хареса парчето на Иво Беров, пък и въобще мъжката половина беше по-добра.
Батай - след "Историята на окото" ще чета негови неща само в моменти, когато съм много отвратена от живота
Мда, Секс off e наистина забавна Инак в момента съм започнал Комплексът на Ди от Дай Сидзие (Бога ми, както и пише на корицата, това наистина е роман за комунизъм (китайски), любов и психоанализа (че къде без нея). В чисто професионален план започвам да харесвам и Джоузеф Камбъл; надявам се, че ще мога да си купя поредицата му Маските на Бога
Comment