Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Какво четеш в момента
Collapse
This is a sticky topic.
X
X
-
Thorn написа Виж мнениеНе можеш ли да намериш оригинала на украински за мосинките, та се мъчиш с кой знае какъв английски превод?Никто не обнимет необъятного! - Козьма Прутков
A який чоловiк горилку не п'є - то вiн або хворий, або падлюка. - Невідомий українець
Comment
-
Отдавна съм я чел, но сега се сетих да я препоръчам - "Термопили в пламъци", книга от Стивън Пресфийлд. Художествена сага базирана на Херодот.
Най-яркото и достоверно описание на антични битки, които съм срещал някъде. Чак тръпки те побиват. Освен това автора има богата фантазия и пише изключително увлекателно.
Проблема е че нещо не мога да я амеря в продажба, а много ми се иска да я прочета оново.
Edit: Намерих я в Амазона:Gates of Fire и си я купих.
Има и втора ръка за евтино. За съжаление никъде не намерих българският превод.
Имам въпрос. Сега в България книги от кой амазон се поръчват, преди беше само от английският? А в английският книгите са по-скъпи.Last edited by Amazon; 20-06-2016, 18:47.This is my signature. There are many like it but this one is mine.
Comment
-
Thorn написа Виж мнениеThis is my signature. There are many like it but this one is mine.
Comment
-
Robert Merle L'Íle...shedeuvre...A strong toun Rodez hit is,
The Castell is strong and fair I wis...
блог за средновековна балканска история
Comment
-
История (документална) на мъчителния процес на въвеждане на съвременни производствени методи в оръжиестроенето в началото на 19-ти век. Основната пречка е човешкият фактор, не липсата на нови технологии и процеси, доста поучително.
Никто не обнимет необъятного! - Козьма Прутков
A який чоловiк горилку не п'є - то вiн або хворий, або падлюка. - Невідомий українець
Comment
-
Всъщност и двете книги на Мерл, които чета - "Островът" и "Уикенд в Зюидкот" се вписват идеално в любимата на повечето от нас военноисторическа тематика. Препоръчвам горещо. Да, знам че Мерл ми е слабост, но описанието му на ситуацията при Дюнкерк наподобява точно толкова Ремарк в "На Западния фронт", колкото българската авиация при Одрин - щуките. Сетете се в полза на кой...не че казвам че Ремарк е лош, просто че има развитие...A strong toun Rodez hit is,
Comment
-
Riverworld 3: The Dark Design, що навремето преведоха и издадоха само първите две части (и един сборник с разкази) от тая поредица така и не разбрах... Но даже по-добре в оригиналA strong toun Rodez hit is,
Comment
-
Кухулин написа Виж мнениеРоберт Ибатуллин, РОЗА И ЧЕРВЬ
Много сила
Comment
Comment