Sailor_Malan написа
Виж мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Какво четеш в момента
Collapse
This is a sticky topic.
X
X
-
Чета книгата на Артьом Драбкин - Аз убивах с Т-34 има две части. До колкото разбрах подготвя книга и с немски спомени.Къде и да одиш, къде и да шеташ, не се срами, не се плаши българин да си.
Никой не е по-сляп от този, който не иска да вижда.
Войната е много сладко нещо за тези, които не са я виждали.
Comment
-
gollum написа Виж мнениеКухулин, по тази книга имаше не лош филм навремето.
Comment
-
Кухулин написа Виж мнениеГолемият влаков обир
Много добра.This is my signature. There are many like it but this one is mine.
Comment
-
Shelenberg написа Виж мнениеЧета книгата на Артьом Драбкин - Аз убивах с Т-34 има две части. До колкото разбрах подготвя книга и с немски спомени.
Между другото преди много години бях писал за този "герой" по повод на липсата на стрелково оръжие в началото на войната. Имаше публикувани спомени на сайта му (преди да стане на книги), в които доста красноречиво разказваха за това. В последствие Драбкин ги махна. Писах му защо ги е махнал - отговор - те лъжат.
Comment
-
Matrosov написа Виж мнениеЕй тоя направи голям бизнес. Като знам на "автора" мирогледа, направо тръпна какви ще са немските спомени.
Между другото преди много години бях писал за този "герой" по повод на липсата на стрелково оръжие в началото на войната. Имаше публикувани спомени на сайта му (преди да стане на книги), в които доста красноречиво разказваха за това. В последствие Драбкин ги махна. Писах му защо ги е махнал - отговор - те лъжат.
Comment
-
Здравейте,
Като първо мое мнение искам да започна с поздрав на всички пишещи и четящи този форум наистина много полезна информация за което благодаря.
Търся две книги ако може на български или английски ще е прекрасно. В краен случай и руски
1. Тигри в Калта (предполагам на немски я има, но на български идеи?)
2. Две книги на Венко Марковски "Истината е жестока" и "Кръвта вода не става"
Благодаря предварително.
Comment
-
Търся някаква книга относно Индокитайските войни, дали съществува такава книга на българския пазар? Опитах се да намеря из електронните книжарници, но не успях да открия нищо.
Също така прегледах последните страници, и ми направи впечатление че никой от вас не споменал че последните няколко месеца ни напуснаха двама големи писатели. Става въпрос за Гор Видал и Рей Бредбъри. Хора оставили една богата колекция от шедьоври и чието творчество ще живее вечно. Нека почиват в мир.
Comment
-
Matrosov написа Виж мнениеЕй тоя направи голям бизнес. Като знам на "автора" мирогледа, направо тръпна какви ще са немските спомени.
Иначе сега чета книгата на Маркъс Зюсак - Крадецът на книги (знам че има филм направен по книгата, но не съм го гледал). Сега съм в началото но книгата започва да ме грабва и ми се струва доста интересна.Къде и да одиш, къде и да шеташ, не се срами, не се плаши българин да си.
Никой не е по-сляп от този, който не иска да вижда.
Войната е много сладко нещо за тези, които не са я виждали.
Comment
Comment