If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
"Галската война" на Гай Юлий Цезар. Като я свърша съм заредил "Развитие на робовладелческото общество в древна Тракия". На мен ми дайте ранно средновековие и античност , а преди месец някъде свърших "История на Гестапо", доста интересно и безпристрастно книжле, което ми хареса именно заради безпристрастността си и ж него има доста истинки, които спестяват по Discovery channel примерно ...
...Българите това е народът,който имаше всичко което е пожелавал,народ в който е придобивал титли онизи който е купувал благородството си с кръвта на неприятеля,народ при който бойното поле прославя рода,понеже у тях без колебание за по-благороден се смята ония,чието оръжие е било окървавено повече в сражение...
Сега чета Стивън Кинг - "Салем'с Лот". Предпочитам лесносмилаема литература през лятото . Някой ми беше казал, че това му е най-добрата книга, а най-лошата му е "Кери". Аз обаче, не виждам особена разлика.
божей попаднах на потресаващо комунистическа литература за пустите му траки и направо е оставих...сега чета 2 том от съчиненията на Цезар
...Българите това е народът,който имаше всичко което е пожелавал,народ в който е придобивал титли онизи който е купувал благородството си с кръвта на неприятеля,народ при който бойното поле прославя рода,понеже у тях без колебание за по-благороден се смята ония,чието оръжие е било окървавено повече в сражение...
ей танкът от корицата е много свиреп каква марка е?!
Чете ми се нещо за руските откривателски експедиции едно време към Сибир и Далечния изток. Някой знае ли евентуално някое интересно книжле на тая тема?
XV mile the sea brode is
From Turkey to the Ile of Rodez...
Нууу.... Не знаю. Я такие книги не читал, честно говоря. Единственно что могу порекомендовать - это книги знаменитого русского исследователя Дальнего Востока, Владимира Клавдиевича Арсеньева:
«По Уссурийскому краю» (1921),
«Дерсу Узала» (1923)
«В горах Сихотэ-Алиня» (1937)
Наверняка эти книги переиздавались в наше время.
сега чета "Храбростта на България" на тема Балканската война."Записки за Гражданската война" на Цезар ще чака до другата седмица
Нууу.... Не знаю. Я такие книги не читал, честно говоря. Единственно что могу порекомендовать - это книги знаменитого русского исследователя Дальнего Востока, Владимира Клавдиевича Арсеньева:
«По Уссурийскому краю» (1921),
«Дерсу Узала» (1923)
«В горах Сихотэ-Алиня» (1937)
Наверняка эти книги переиздавались в наше время.
Comment