Взех и почнах продължението, но също така взех и Legacy, което се води prequel на Еон (макар че е писана последна). След това на опашката е Ilium на Дан Симънс (и след това вероятно неговото продължение )
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Какво четеш в момента
Collapse
This is a sticky topic.
X
X
-
"12те Стола" на Илф и Петров (за nти път )
и
"Европа на гражданите" на Меглена Кунева
Много ценна книга, от друга страна трудна за четене. Краткото ми единично срещане с госпожата през 2006 показва, че тя принципно е много ентусиазиран човек, силно вярва в това, което прави и целия тоя ентусиазъм много силно струи от книгата, което примесено с доста "високия" език, на който пише прави част от главите много трудни и досадни за четене. Някъде между всичко това спокойно можете и да пропуснете и няколко страници много ценна информация, която иначе изисква прочитането на Договора за присъединяване и няколко съпътстващи документа(вервайте ми за голямо тесте иде реч - над 1000 страници).Кървава зора вестява страшен бой и кървав път, готови пак за нова слава Рилци в бой ще полeтят ! Пред стените Булаирски в неравна люта бран ние славно победихме в боя тебе, вража зган!Тежки гаубици тряскат крачи полкът Рилски твърд! Нас гранати хич не стряскат нас не плаши даже смърт.
Comment
-
аз продължавам да дълбая дебелата "История на Италия" на Пиер Милза. И се развличам с "Петър Велики" на Анри Троая - хе хе хе мислих че съм единствения луд дето петни божествения образ на този руски цар-реформатор. Е явно съм само начинаещ,до Троая има още да изям доста каша ха ха хаДемокрация не е да правиш каквото си искаш, а да не правиш това, което не искаш.
请您死在地狱般的阵痛
[qing nin si zai di yu ban de zhen tong]
きさまはしんでくださいませんか
[kisamawa shinde kudasaimasenka]
Comment
-
Гост
Иска ми се да намеря "Мой отец - Лаврентий Берия" , но май у нас не е издавана.или подобна за живота на този велик човек.
Comment
-
Гост
Е,мен ме интересуват биографиите на хора като Сталин,Берия,Иван грозни.Злодеи са ама и велики личности с място в историята.
Comment
-
pecheneg написаЕ,мен ме интересуват биографиите на хора като Сталин,Берия,Иван грозни.Злодеи са ама и велики личности с място в историята.Демокрация не е да правиш каквото си искаш, а да не правиш това, което не искаш.
请您死在地狱般的阵痛
[qing nin si zai di yu ban de zhen tong]
きさまはしんでくださいませんか
[kisamawa shinde kudasaimasenka]
Comment
-
княз Крылов написаЕ, щом по злодеи си падаш -препоръчвам ти "Петър Велики" на ТроаяA strong toun Rodez hit is,
The Castell is strong and fair I wis...
блог за средновековна балканска история
Comment
-
Борис Стругацки, "Търсене на целта или двадесет и седмата теорема на етиката".
Изпитвам желание да цитирам поне 10 страници дотук - на 74та съм - но няма. Само мъничко.
- Знаеш ли с какво най-незначителното туземно божество се отличава от най-гениалния архитект? - попита Виконта. - Божеството винаги може да материализира своя план, дори да е напълно бездарен..."Мисля, че видът на изпотени мъже им въздействаше." - дан Глокта
Comment
-
Миналата седмица прочетох Illium и Olympos на Дан Симънс, сега чета The Uplift War на Брин. Чел съм някакви други негови много отдавна, но не помня кои. Ще ги препрочитам всичките.albireo написа...в този форум... основно е пълно с теоретици, прогнили интелигенти и просто кръчмаро-кибици...
Comment
-
Едно продължение на "Фондацията и империята" (Азимов), но писано от Грег Беър. Определено е интересноМодератор на раздели "Втора световна война" и "Междувоенен период".
Проект 22.06.1941 г.
"... там можете да попаднете на персонажи като например "честен прокурор" - а това, съгласете се, е същество къде-къде по-фантастично от някакъв си там "тъмен елф"." ©
Comment
Comment