Годината започва с Мардук , 9 Януари . Едно Mayhem ако ми докарат ще изпълнят още една мечта.Warlord твойте любимци май доста им се понрави Кавакен , а ?
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Manowar свирят в Каварна 30 юни!
Collapse
X
-
Ако имам възможност пак бих отишъл, но до тогава има много време. Иначе ето две снимки от мене от тазгодишния концерт. На едната се виждам и гледам страшно, защото вече нямах търпение да излязат Manowar :rock: абе аз съм този дето само той не се радва с късата коса На другата се вижда малко от носа миКъде и да одиш, къде и да шеташ, не се срами, не се плаши българин да си.
Никой не е по-сляп от този, който не иска да вижда.
Войната е много сладко нещо за тези, които не са я виждали.
Comment
-
в про-рок бяха сложили снимка на един с яке цялото в капачки от бира , ей тоя ми стана идола :rock:Това, че съм схванал някои неща, дължа на разклатеното си здраве.
Да си болен, значи да разбираш.
Без болестта не разбираме кое е най-важно. Но можем прекрасно да разберем всичко останало.
(Емил-Мишел Чоран, "Тетрадки 1957-1972")
Comment
-
Едно време им знаех всички песни наизуст....ех младиниНе 7, а 77 пъти по 7...
http://www.mathematicalanthropology.org/
Тук неща са такива, каквито са и няма да се променят. - Голъм
Comment
-
Миналата година така и неможах да отида, приятели ми казаха че съм изпуснал много.Дано тази да успея...проклети изпити.
The end of the world came pretty much as we predicted.Atomic spark,struck by human hand raged out of control.Great cities were reduced to dust,burning continents were absorbed by boiling oceans.The spirits of the dead faded in the background radiation that blanked the Earth.
The 2 minute war - FallOut
Comment
-
няма и голям смисъл , на който е ходил в Каварна знае за какво иде реч , още повече че ми е на 50 км и доста се облажих откъм културни дейности :mike:Това, че съм схванал някои неща, дължа на разклатеното си здраве.
Без болестта не разбираме кое е най-важно. Но можем прекрасно да разберем всичко останало.
Comment
-
Ами и за това питах, че ако е така ставаме много хора от форума, от Добрич. Май скоро може да направим друга среща.Къде и да одиш, къде и да шеташ, не се срами, не се плаши българин да си.
Comment
-
Shelenberg написаАми и за това питах, че ако е така ставаме много хора от форума, от Добрич. Май скоро може да направим друга среща.Това, че съм схванал някои неща, дължа на разклатеното си здраве.
Comment
-
Няма проблеми ама сега не съм в Добрич, пък и трябва да го направим официално и да видим кога ще е. Ама има специална тема (за срещи и то за Добрич ) за това сега да не пълним тази.Къде и да одиш, къде и да шеташ, не се срами, не се плаши българин да си.
Comment
Comment