If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Вече е 40 лв., до 1-ви беше по 30, раздаваха и безплатни дискове към всеки билет за първите 5000 За такава група това направо си е безценица (Цонко президент!), в Атина беше 100 лв, а на всичкото отгоре ги забиха в някакъв неизползваем хангар със супер пръдлива акустика!
п.п. Остават само 25 дена до края на света.
(\_/)
(°_°)
(> <) <- This is Bunny. Copy Bunny into your signature to help him on his way to world domination.
Супер! Време не остана - броени дни!!! :rock: Дайте тези които ще ходят да пробваме да си уредим някаква среща - аз ще пътувам от София на 27-ми от 22:00 с влак и в 7:15 на 28-ми пристигам във Варна, по обяд се очаква да съм вече в Каварна пред стадиона и да опъваме палатките
Дали има шанс да се засечем някъде в суматохата?
(\_/)
(°_°)
(> <) <- This is Bunny. Copy Bunny into your signature to help him on his way to world domination.
Не ме кефът много! Заедно с Епизод и групата по прабългарски бойни изкуства по тв. Скат за мен са на едно ниво. Това е моето мнение, не се обиждайте -предпочитам Nine.Inch.Nails , но в каварна ще са смешни и те.
Warlord изпий 5-6 бири и заради мен! Мамка му ит ози концерт ще пропусна. :evil:
Онзи ден ми пратиха новият албум на Doomsword! Ето това е батална викингска музика! Има една песен в чест на битката при Герговиа. Препоръчвам го на всички, които искат да слушат вайкинг метъл, подплътен със зов за битки.
They march in full battle dress
With faces grim and pale
Tattered banners and bloody flags
Rusty spears and blades...
Съчуствам ти, познато ми е - като не можах да отида на Ъртшейкъра в Чехия ми беше също толкова гадно. По тоя случай ти посвещавам всичките цистерни с бира, които ще изпия в дните на Калиакра Рок фест
Тоя новзародил се стил Вайкинг метъл започва да се развива в наистина интересни насоки, изникватсе доста злобарски групи, пеещи на шведски или норвежки с доста груб звук съчетан с автентични мотиви от скандинавския фолк (Последният албум на Меноуор също беше изцяло и концептуално ориентиран към Один, Тор, Локи, Валкириите, Берсеркиерите и тн. )
Наскоро се пръкна една особено симпатична група - Sabaton, която журналистите доста смело тръгнаха да обособяват в отделен стил - "war metal"
Човече тия Sabaton са върхът! Клиповете им са трепач, както и музиката. На единия клип мярнах дори Ерих Манщайн. Дано се пръкнат повече метъл групи от стила War metal!
They march in full battle dress
With faces grim and pale
Tattered banners and bloody flags
Rusty spears and blades...
Comment