If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
:rock: Ооо да, днес ми падна батерията на гсм-а в бачкането - всички почнаха да звънят на пожар
Екстра, явно ше се пуска отпуска за края на юни - това ще ми е трети път на Меноуор и най-накрая на родна земя, алелуя!
:rock:
(\_/)
(°_°)
(> <) <- This is Bunny. Copy Bunny into your signature to help him on his way to world domination.
:trink39: Да живее метъла!!!! Заради хубавата новина ще се отдам на алкохолизъм през уикенда. :mhehe: Thorn, Бог да те благослови за хубавата новина :rock: :rock:
They march in full battle dress
With faces grim and pale
Tattered banners and bloody flags
Rusty spears and blades...
сесия - последния изпит е на 29. няма да мога да видя блек сабат с дио и вини апис на 28, а за менуор и моторхед боли ме фара.
Депеш вече бяха бате, сега обаче ще удари моя час :rock: :rock: :rock:
Между другото един мой приятел също ше влезе в най-злобната сесия с все държавните изпити и ше трябва с шутове и тупаници да го подкарам към Каварна щото нещо много се дърпа, ама ше стане, само като му припомня какво беше последния път на Дио
А Сабат с Дио ще бъде нечовешко - времената на Хевън енд Хел ще оживеят... мечтите се сбъдват пичове...
На 4 юни на Мейдън имам изпит и няма как да отида обаче 30 юни се пада събота и почти 100% съм в Каварна то ми е на 50 км. от Добрич макар че тогава ще пътувам от Бургас най-вероятно.
Къде и да одиш, къде и да шеташ, не се срами, не се плаши българин да си.
Никой не е по-сляп от този, който не иска да вижда.
Войната е много сладко нещо за тези, които не са я виждали.
Ако не сте си взели билети още побързайте, щото вече май не останаха под 40 лв., а се очаква многохилядни тълпи да се стекат към Локомотив (виж местата на стадиона) :rock:
За сценичното шоу, казаха, че освен гигантската кукла на Еди, щяло да има и танк (виж обложката) :rock:
(\_/)
(°_°)
(> <) <- This is Bunny. Copy Bunny into your signature to help him on his way to world domination.
Аз на 30 юни ще съм в Аляскаааа А аз иначе чакам Ред Хот естетвеноо...
Прощавайте, че се намесвам, но бих искал да изясня един въпрос, който ме мъчи от няколко дни... . Става въпрос за евентуално гостуване на Red Hot Chili Peppers у нас, това лято. Може ли някой да потвърди, или отрече този слух, който нарушава психоклимата в моето семейство?
"...защото буквата убива, а духът животвори." (2 Кор 3:6)
Comment