Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Изгряващи филмови звезди

Collapse
X

• Filter
  • Време
  • Show
new posts

Изгряващи филмови звезди

Дали някой от, сигурен съм, многобройните почитатели на киното във форума, би могъл да ми каже имената на няколко новоизгряващи международни филмови звезди? Знам, че вероятно молбата ми звучи абсурдно, но имам да пиша някакъв материал на такава тема, а познанията ми относно новите "звезди" в бранша са близо до нулата
    Last edited by Guy de Mont Ferrand; 23-04-2007, 20:11.
    A strong toun Rodez hit is,
    The Castell is strong and fair I wis...

блог за средновековна балканска история

ами аз, мелиса и още няколко включая фон ханщайн се проявихме добре в един форумен сапун, но сценаристът го уволниха поради некадърност.

иначе не знам какво значи новоизгряваща, защото не знам за какъв период говориш. аз за звезда в последните няколко години броя крисчън бейл. за някои може вече да е дърт. той ми харесва доста. от един щат сме.

Comment

Скарлет Йохансон. Кирстен Дънст.

thorn

Средновековните църкви в България

Comment

кирстен е позната отдавна, но е дяволски посредствена
        би могла да е звезда или каквото е там само за пред зрителите на GTV

Comment

Прав си - обърках се с Keira Knightley

thorn

Средновековните църкви в България

Comment

Кийра ще изкара бая пари с КП, но не я чака нищо по-различно от момиче на Джеймс Бонд и след 10 години никой няма да помни, че има такава жена ))) Но в момента е на гребена на вълната.

Comment

Мерси Ако някой се сети за още имена - да казва!
              A strong toun Rodez hit is,
              The Castell is strong and fair I wis...

блог за средновековна балканска история

Comment

Мога да говоря само от това, което съм гледала, а то не е много.
                Хийт Леджър - от "Казанова" и "Планината Броукбек", две абсолютно различни роли и двете изиграни много силно.
                Младият лекар от "Последният крал на Шотландия" - той остана в сянката на Форест Уитикър, но мисля, че също се справи добре. Макар че може би ролята му е паснала, ще се види по-нататък.
                На Скарлет Йохансон Господ й е дал толкова много, че щеше да е несправедливо да й даде и талант Справя се добре, но не е гениална. Пък и се преекспонира, постоянно играе и на мен лично взе да ми поръзва, въпреки че е много приятна за гледане.

Comment

Е, да не забравяме, че освен актьорският талант (който колкото го има, но не знам как се измерва) огромно значение има и режисьора, та затова доста зависи от филма. На мен лично ми допада как играе Скарлет Йохансон в "Изгубени в превода" или примерно в "Love song for Bobby Long", мисля че много добре се справя и е убедителна.

За Хийт Леджър съм съгласен - наскоро го гледах в още един филм, в който много ми допадна играта му - "Балът на чудовищата".

А въобще по темата - да си призная, опитвам се доколкото е възможно да не обръщам внимание на личността на актьора, а на ролята. Разбира се, с оглед на това как е организиран този бизнес, това е доста трудно начинание, но мисля че в значителна степен помага за възприемането на филмите. Та поради това вероятно не забелязвам "изгряващите звезди" докато не заблестят с пълна сила, образно казано .

Comment

Working...
                  X