Каквото повикало, такова се обадило.
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Българи из Ирак
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
Абе каква е тая простащина, бе! Направо съм потресен от обидните квалификации, които отправиха нашите войници към мирните иракски дечица. Как може такава простотия! Рейнджърите ни са отишли там да защитават честта на родината си. Вместо това гледаме едни кадри, в които обиждат потомците на най-древната цивилизация в света. Ако не бяха древните иракчани, вероятно ние още щяхме да живеем в пещери, а може би и по дърветата. Тези войници петнят униформата и не са достойни да я носят. Те са отишли там за да опазват световния мир, а вместо това, какво виждаме! Трябва не само да бъдат уволнени от армията, ами и отлъчени от църквата. Анатема! :church:
Аз не чух в клипа по U туб американеца да използва подобни думи. Напротив, човекът смирено призоваваше Исус Христос за помощ. :teu24: Явно е по-добре възпитан и с гордост носи униформата на най-могъщата армия в света.
Но Бай Ганьо си е Бай Ганьо. Тези хора трябва незабавно да бъдат отзовани и изправени пред военен съд. :sm100:
"oderint, dvm metvant" (Caivs Cæsar Avgvstvs Germanicvs)
It's so easy to be wise. Just think of something stupid to say - and then don't say it.
Comment
-
Абе вие май не разбирате от майтап.
Нека този, който си позволява критики към тези войници, първо да се замисли никога ли през живота си не е използвал псувни, думи като мангал, циганин, или те просто отсъстват от речника му. Да не се правим на чак толкова морални. Това може да си го позволи само пастор Боби Асенов:mhehe: , ама не е много сигурно. И дали този, който критикува изобщо е ходил в казарма и има ли представа за какво точно става дума.
It's so easy to be wise. Just think of something stupid to say - and then don't say it.
Comment
-
Last roman написаНито съм ходил в казармата, нито имам подобно намерение. Не мога да се принизя да служа в помощните войски. А понеже няма аналог на римския легион в съвременния свят, ще си остана цивилен явно.
Comment
-
Last roman написаНито съм ходил в казармата, нито имам подобно намерение. Не мога да се принизя да служа в помощните войски. А понеже няма аналог на римския легион в съвременния свят, ще си остана цивилен явно.
Comment
-
Mda
Георг фон Валдбург написаИ какво толкова са казали - понапсували, пообидили, е, че ония разбират ли български - НЕ, което означава, че не са разбрали за какво става дума, значи не са се и докачили чак толкова... :sm113:
Все пак става дума за армия, а не за Берлинската филхармония. :38:
Ама нали началниците да се направят на шефове ще ги наказват , ако не ровеха толкова тая история щеше да се чуе нещо там някъде си станало ли е какво ли е било и толкова , ама сега направиха революция от тази случка .
По точния въпрос е въобще защо са там и има ли смисъл да бъдат пращани на мисии дето БГ повече харчи пари от колкото получава нещо (май си е нищо, дори е на червено) . :1087: :kill_myse
Comment
Comment