Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Българи из Ирак

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Време
  • Show
new posts

Българи из Ирак

Хит към момента:

Даже по BTV ги даваха
    We don't see things as they are, we see them as we are
    ---Anais Nin----

Хехе, само не разбрах какво толкова са направили, че чак в новините да ги дават. Викат им цигани, голяма работа. А някои американци си правят голи пирамиди от иракчани

Comment

Много шум за нищо!
      Какво като наричат иракчанчетата "мангали"? Нали им дават вода и като гледам не се скъпят. А иначе до колкото забелязах това е правено по време на първия или втория батальон, тоест през 2003/4 г. Стара история.
      Last edited by 1951; 18-03-2007, 02:49.
      Peace Through Strength -- Victory Through Devastation

Comment

Благодаря, че обърнахте вниманието на управата към този пост. Потребителя Desperado получава предупреждение.
        модератор
        Last edited by модератор; 19-03-2007, 03:19.
        Трол по списък.

Comment

Ще определя изказването на Desperado като глупаво и неаргументирано!
          Дайте да изясним нещата.
          1. Да виждате на клипа НЕЩО нередно? Аз лично не виждам - нашите момчета са спрели нейде в Ирак, раздали са на местните дечковци вода и храна (тези жълтите пакети, които се виждат) и си говорят глупости.
          2. Толкова голям проблем ли е, че наричат иракчанчетата "мангали" и "цигани"? Войската винаги измисля разни прякори. Все едно не сте чували за "фрицове", "фазани" и други подобни.
          3. Искам само да напомня, че има къде, къде по-голями скандали около Ирак. Например Абу Гариб, видео на това как частни охранители гърмят наляво-надясно по коли на иракски път без видима причнина и какво ли още не.

Искам да подчертая, че е безумно тъпо да се наричат момчетата били в Ирак "най необразованите, криминални и прости хорица", защото автора на тия думи вероятно не познава нието един войник бил в Ирак. Е, аз познавам.

После, клипчетата са качени от редник Момчил Русев, който преди няколко години публично разкритикува българската армия за неадекватната екипировка на нашите там. И с право!!!
          Просто си се чудя, дали това сега не е някакъв тъп номер от страна на МО да дискредитира този боец за оправданите му критики. Има доста, което смърди около случая.

P.S. Ника ми не значи година. :1087:
          Peace Through Strength -- Victory Through Devastation

Comment

А, то да беше само екипировката неадекватна.
            Те поне един СПГ-9 или 12.7мм. картечница да имаха в проклетата база Индия.
            А предполагам човек дето да говори арабски надали въобще е стигнал до там в някой от батальоните
            Или поне свестен ров да бяха изкопали, а то един нещастник тогава пусна схема на инженерната защита на базата в сайта на МО - строена е била на принципа "ела ме ритни"
            Кървава зора вестява страшен бой и кървав път, готови пак за нова слава Рилци в бой ще полeтят ! Пред стените Булаирски в неравна люта бран ние славно победихме в боя тебе, вража зган!Тежки гаубици тряскат крачи полкът Рилски твърд! Нас гранати хич не стряскат нас не плаши даже смърт.

Comment

Лично според мен в тези клипове се вижда само простащина на наши войници, а в крайна сметка това не е чак такъв проблем.
              Дано това е най-лошото, което наши момчета са правили там!
              Канцлер на хазната

Comment

Абе, хора (не към всички), Вие в казарма били ли сте? Ако не сте, хванете някой, който е бил, да ви разкаже.
                http://mamkamu.blog.bg/
                http://gledam.blogspot.bg/

Comment

Това горното, на Том, го подкрепям напълно. Просто ми се вижда комично тези клипове да ги въвират като нечувано престъпление.

Comment

Потребителят Desperado е наказан с едномесечен бан заради отчайваща малоумност.
                    Last edited by модератор; 19-03-2007, 13:17.
                    Трол по списък.

Comment

Ама модератор, така не разбираме какво е отчайваща малоумност и ни лишаваш от един „критерий” за такава. Пък и тя винаги е повод за развихряне на коментари, някои от които биха били доста забележителни, предполагам.

Comment

Забележителни - да, желателни - не
                        Демокрация не е да правиш каквото си искаш, а да не правиш това, което не искаш.

请您死在地狱般的阵痛
                        [qing nin si zai di yu ban de zhen tong]
                        きさまはしんでくださいませんか
                        [kisamawa shinde kudasaimasenka]

Comment

После, клипчетата са качени от редник Момчил Русев, който преди няколко години публично разкритикува българската армия за неадекватната екипировка на нашите там. И с право!!!
                          Ако нещата, които съм чел за тях (че ги пробиват с пистолет от 30м) са вярни, а то щом сменят 3 доставчика най-вероятно са, не им завиждам на нашите момчета. Поне едно свестно защитно оборудване да имаха, ако не друго...

Колкото до "варварщината" в клипчетата - какво се палят всички не разбирам? Дават вода на хората, на един иракчанин май и очила му подариха. Нарекли ги "цигани", е? Гледал съм в YouTube клипче как американски войници сгазиха таксито на иракчанин, защото им спрял пред танка. И то след като човека се моли на колене и рева, понеже му е единствено препитание - грозна история.

Comment

Burdokva написа
                            Ако нещата, които съм чел за тях (че ги пробиват с пистолет от 30м) са вярни, а то щом сменят 3 доставчика най-вероятно са, не им завиждам на нашите момчета. Поне едно свестно защитно оборудване да имаха, ако не друго...

Колкото до "варварщината" в клипчетата - какво се палят всички не разбирам? Дават вода на хората, на един иракчанин май и очила му подариха. Нарекли ги "цигани", е? Гледал съм в YouTube клипче как американски войници сгазиха таксито на иракчанин, защото им спрял пред танка. И то след като човека се моли на колене и рева, понеже му е единствено препитание - грозна история.

Прав си От една страна техните изказвания са селяния, но от друга страна действията им опровергават изказванията им

Comment

Аз лично много бих се учудил войници да водят култивиран и дълбокомислен философски спор... Те ако не псуват и не ръсят простотии, та кой друг?! Даже без това някак им се губи "войнствеността"
                              XV mile the sea brode is
                              From Turkey to the Ile of Rodez...

Comment

Working...
                              X